Budskap 21/1

0

Du är på väg in i en mer kreativ tid i ditt liv och det är precis vad din själ längtar efter. Din själ vill uttrycka sig på olika kreativa sätt och änglarna leder dig dit. Det får dig att känna dig levande och full med härlig energi. Så tillåt dig att öppna upp för kreativitet och skapande på ett sätt som tilltalar dig. Det känns som fina energier som en virvelvind som får igång dig.

Om du känner att du stöter på problem i något område i ditt liv så kan det vara en del av svaret på det du har bett om.
Du kommer att se det när du ser lösningen att du hade en del av svaret redan. Släpp taget om du håller fast vid något hårt, för det som ska stanna kvar hos dig kommer att stanna och det övriga ersätts med något nytt som kommer att bli bra för dig.
När du ser tillbaka på ditt liv sedan så kan du tydligt se varför ditt liv var som det var just nu. Se på allt som du har lärt dig och hur mycket du har utvecklats, tillåt dig att blomma ut och vara den du är.
Lyssna på själens röst. Kan du höra vart din själ leder dig härnäst?


Veckans erbjudanden (Gäller 17/1 – 23/1)

Vägledning 30 min 333:- Ord. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Andekontakt 60 min 555:- Ord. 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  (där du även kan se mina övriga tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke