Budskap 19/1

0

Om du nu är på väg att göra ett val eller om du står i en vägkorsning till en förändring så råder änglarna dig att utvärdera det. I detta så har du med dig Ärkeängel Jeremiel som kan hjälpa dig med en sorts utvärdering så att du kan ta klara beslut som ger dig den förändringen som du önskar.
Sätt dig ned där du kan vara i lugn och ro och kalla på Jeremiel och ställ frågor, anteckna vad du får till dig. Var extra uppmärksam på små tecken och budskap. Ametisten harmoniserar med honom, så om du har en så använd den gärna när du vill kommunicera med honom.
Jag känner också att det kan finnas ett behov av att se tillbaka på någon del av ditt liv, som en tillbakablick för en klarare bild som hjälper dig nu.
Det kan han hjälpa dig med om du ber honom om det.

Ärkeängel Raziel kommer upp igen med en påminnelse att du kan skapa och manifestera det du önskar för du har förmågan. Även han kommer med sin magiska kraft redo att assistera dig och visa vägen.
Du kan samarbeta med båda dessa fantastiska ärkeänglar. Påminnelse att bergskristall harmoniserar med Raziel, så bara ett tips för att höra budskapen lättare.

Jag får till mig av någon annan ängel att omge dig med allt som du känner en djup och sann glädje med. Släpp allt som inte ger dig glädje längre.
Det som värmer ditt hjärta är det som hjälper dig att vara i ditt centrum av kärlek och glädje. Din energinivå blir högre och det i sin tur hjälper dig att manifestera dina önskningar. För det är meningen att du ska leva som du önskar och inte stanna vid att önska. Ta vara på det och flyg min vän!

Den här ängeln känner jag en fin värme med och som att hon omsluter dig alltid med värme, glädje och även tröst när du behöver det. Hennes energi är ljus.

Veckans erbjudanden (Gäller 17/1 – 23/1)

Vägledning 30 min 333:- Ord. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Andekontakt 60 min 555:- Ord. 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans.

Ikväll Onsdag mellan kl 18-23 så kan du boka ett litet änglabudskap för endast 66:-
Du kan antingen ställa en fråga eller få ett allmänt budskap, du väljer.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  (där du även kan se mina övriga tjänster och du får gärna gilla min sida) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke