Budskap 13/12 – 14/12

0

I budskapet så får jag känslan av att du kommer att upptäcka något nytt, något som du har väntat på länge. Öppna dina ögon och ditt sinne så kommer du att upptäcka det. Här känns det som att det har på något sätt att göra med djur, antingen ett djur du själv har eller kanske ett vilt djur som leder dig till svaret eller det du väntat på.

Det ser ut som en skatt som du hittar. Kan vara något som öppnar upp dina ögon, lita på att du är fullt redo för det som kommer till dig.
Ha tillit så att det lättare kan komma till dig. Det är också en bra tid att lägga extra mycket på just djur för de känner din kärlek och att du förstår deras språk utan några fysiska ord. Du bara vet och känner och det älskar djuren. Jag ser mycket hjärtan runt dig och just djur, det känns väldigt fint och kärleksfullt och rent precis som djuren ger oss.

Utöver det här så helas relationer just nu och speciellt din mamma och det känns riktat till alla som har sin mamma på andra sidan. Tänk på alla fina och roliga stunder som ni har haft tillsammans, all den glädjen och kärleken som ni har delat. Det kommer alltid att finnas kvar i ditt hjärta oavsett. Prata om henne för det tycker hon om.
Det här kom till mig som budskap till någon/några.
“Tänk på glädjen och att jag finns med dig.
Hur ont det än gör så finns jag här och ger tröst och vill att du ska vara glad. Tänk på den där dagen när du plockade blommor på ängen när du var liten när du fnittrade och var så glad när du gav mig blommorna. Kom ihåg mitt leende och hur glad jag blev över det. Jag kan också se en stjärna som visas upp, kom ihåg att du är en stjärna mitt älskade barn när du går igenom livet!”

Erbjudande! Priserna gäller 10/12 – 16/12
Healing på distans 30 min 444:- Ord. 550:-
Har du ett mål som du kämpar med att nå?
Är det något inom dig som inte vill släppa taget?
Det är kanske en kärleksfull knuff framåt eller kanske en djup rening som är viktigt för att du ska komma dit.
Denna healing är kraftfull och går på djupet.
Du kommer att få en liten uppgift att göra innan healingen som är en del av det.

Andekontakt 555:- Ord. 600:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans.

Vägledning/Coachning + Healing 777:- Ord. 850:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 30 min per gång + en healingsession.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  (där du även kan se mina övriga tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.

Ha en trevlig Lucia! ❤️
Namaste Karolina & Änglarna🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke