Budskap 8/12 – 9/12

0

God morgon!
Hoppas att du får en riktigt fin dag idag. Jag har tänt upp massor av ljus och myser en stund. Tycker att det är så fint att tända ljus både för mysfaktorn, närvaro och även för att få värme. 🙂

Budskapet för idag och imorgon förmedlar att se dina möjligheter för du kanske inte har upptäckt alla möjligheter som finns för dig.
Känner att det är bra för dig nu med en nyfikenhet och öppenhet som ett barn har, för det öppnar dina ögon för dessa nya möjligheter som du har precis framför dig.
Det här innebär positiva förändringar för dig som kommer att lära dig nya saker så våga öppna upp för det.
Det känns som att det är någon del av det som är ett nytt område för dig. Om du blir osäker så kom ihåg att det som kommer till dig klarar du av för annars hade det inte kommit till dig.
Det handlar också om att vara noga med vad du har för tankar. Fokusera enbart på det du önskar dig. Släpp allt annat som du inte önskar dig, jobba positivt med dina tankar och energier.

Erbjudande! Priserna gäller 3/12 – 9/12
Vägledning 30 min 333:- Ord. 400:-
Du kan ställa frågor till mig så svarar jag. Förmedlar vad änglarna vill att du ska veta. De leder mig till det som du ska veta. Om du önskar kontakt med andra sidan så går det också bra. Kanske vill du även ha healing.
Dessa vägledningar kan vara mixade med olika saker, och det är precis som det ska. Vi tar det som det kommer, änglarna samarbetar med oss under tiden. Detta gör vi på distans via text/chatt.

Karolinas Special 333:- Ord. 400:-
Har du funderingar på hur du ska ta dig dit du önskar?
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Kärleksläggning 333:- Ord. 400:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Här kan du läsa en del av mina omdömen

Du är välkommen att kontakta mig här  (där du även kan se mina övriga tjänster) eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke