Budskap 13/9

0

Hej vackra själar!
Det var ett tag sedan jag bloggade, nu är det dags igen.
Som kanske några av er vet så dog min mamma i slutet på Maj, därför har jag inte bloggat.
Det blev väldigt tungt att mista min eldsjäl och själsfrände.
Allt vändes upp och ned för alla inblandade, hon är och var högst älskad och kommer alltid att finnas med. Vi möts igen.
Jag kommer att skriva ett annat blogginlägg om min mamma inom kort.

Nu är jag tillbaka med budskap och ett erbjudande.

I budskapet för idag så handlar det om samarbete i det du försöker att uppnå. Det handlar även om att byta din energi för att skapa något nytt och överflöd.
De förmedlar att det finns något du försöker att uppnå men att för vissa av er kanske det går lite trögt och att det kan skapa en del frustration.
Då kommer vi tillbaka till samarbete som kan hjälpa dig att byta din energi så att du får upp flödet. Ett samarbete kan ni lära av varandra och få nya insikter så ger en ny bild av det hela.
Det kan också handla om att öva något med någon annan, och lära er just nya saker av varandra. I det så kommer ge och ta upp. Där byter ni energier och färdigheter med varandra.
Våga fritt dela med dig av din kunskap så kommer universum att ge dig ännu mer så att du kan ge mer av dig själv.
Var öppen och ärlig i ditt givande med integritet, utan att tänka på din egen vinning för det leder till problem och obalans.
Om du inte känner ett överflöd just nu så dela med dig av dina talanger, förståelse och tid.
Fråga universum vad du kan ge istället för att undra vad du kan få.
Så bjud på dig själv, tillåt flödet komma igång.

Erbjudande (gäller tom 20/9)

Ett änglabudskap varje dag i en vecka. 220:- Ord. 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Vägledning/Coaching 500:- Ord 600:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 30 min per gång.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Healing 250:- Ord. 300:-
Kraftfull, renande och stärkande healing på distans.

Du bokar genom att swisha till 1234063608 och mailar mig på anglarfinns@outlook.com eller genom ett meddelande till mig här på min offentliga sida.

Önskar dig en fantastisk Söndag! 🙂

Namaste Karolina och änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke