Budskap 6/4 – 7/4

0

Jag hoppas att du har en fin dag i kärlekens tecken, med värme och omtanke.
I budskapet så handlar det om att kliva ut från din comfort zone, släpp din rädsla och våga ta steg i en ny riktning.
Det som du befinner dig i just nu gör dig starkare, och du kommer i slutändan se att du klarar mycket mer än vad du trodde från början.
Se dig själv lyckas, be änglarna att leda dig i den bästa riktningen.
Se också det vackra du har inom dig. Oroa dig inte för vad som komma ska för dig. Släpp bara in kärleken i ditt liv och inom dig. Tillåt bara kärleksfulla tankar och känslor att komma in angående din framtid.
Det som du söker, söker även dig. Möt det med öppna armar, ha tillit.

Det här ger dig både ett spirituellt växande och det har även att göra med att vara volontär på något vis. Att engagera dig i något som du brinner för, något som du känner starkt för.
Kanske brinner du för att hjälpa andra på något sätt, något som även andra har glädje av? Lyssna inåt, vad känner du, vad hör du, vart dras du?

Erbjudande
På min offentliga sida så ser du även mina övriga tjänster. Alla mina tjänster är på distans just nu. <3

Healing 300:-
Healing på distans.

Vägledning/Coaching 600:- 1 timme
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 30 min per gång.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Vägledning/Coaching 2 timmar 1000:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 1 timme per gång.
Tillsammans så kikar vi på tid som passar.

Ett änglabudskap varje dag i en månad 850:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag i två veckor 450:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Under detta klipp så kan du se en del av mina omdömen från nu och tidigare

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Jag tänker ofta på dig och du är med bland mina tacksamhets personer för min utveckling. Så DU är med mig ofta ❤️
Kram 🤗 🙏 😍
Ha det gott!

Jag har fått verkligen stöd och uppmuntran av dig för att ta mig framåt och njuta livet som står framför.
Du har med omtänksam bestämdhet 😉 gett mig verktyg genom meditation och tankens kraft att hålla mig på banan och se ljuset framåt.
Tack för all din hjälp ! Ljus och kärlek till dig ❤️

Jag tackar för den här veckan❤️ jag har sett framemot dina budskap, de stöttar under dagen😍
Du är bäst!
Tack,kram❤️

Tusen tack för en mycket fin vecka med påminnelser och pushande budskap samt varma hälsningar från DIg som fått mig att stanna upp och reflektera och fyllas av underbar kärleksfull energi och framtidstro❤Jag vill jättegärna fortsätta på något sätt eftersom jag känner att jag är på rätt väg och Du utstrålar värme och äkthet. Det finns frågor som ältas och känslor som behöver finna sin rätta plats.

Taaaack finaste ❤️❤️❤️
denna veckan har varit såååå magisk 🙂
jag har en sådan energi och kraft som jag saknat ett tag, känns verkligen helt fantastiskt med din änglavägledning.
Önskar dig med en fin dag ❤️
Kraaaaam ❤️❤️❤️

Tack så mycket ❤️
Det känns så bra! Hoppas och tycker att budskapen hjälper och stämmer en massa, du är otroligt duktig 🥰
Ha en jättefin dag du med!

Tack ♥️ Va härligt! Jag känner mig starkare, så healing har verkligen hjälpt mig framåt.♥️Så evigt tacksam för att du finns här och hjälper mig framåt♥️♥️♥️tack än en gång,det kändes bra ! Tog en stund sedan kom ljuset och lugnet!
Kraaaaam♥️

TACK, snälla, fina Du!
Jag vill ge Dig lite feedback, på Din vägledning, som jag känner är stark och tillitsfull! Den känns i hjärtat..liksom Dina inlägg och budskap, som jag ofta läser på Andlig frihet…Vissa vägledare spelar på en högre frekvens, och där ÄR Du!

Jag kände mycket starka energier och trygghet! Kom en varm och härlig känsla. Såg änglarna också! Tack!!Kram

Vilket fint budskap och tar verkligen till mig av det du skriver och känner att det stämmer
Tusen tack, vilken fin gåva du bestitter

Blev sötsugen Men känner ett lugn.. skönt..

Tack Tårar rann, olika förnimmelser av värme och kyla och brännande känsla… Underbart vacker musik i öronen Du är en ängel Karolina!

Lugnande. Varm känsla

Det var en stark healing Kände otroliga vibrationer i hela kroppen. En värme som strömmade igenom. Var tvungen att sparka av mig filten, för jag var alldeles het Kände också av ett litet “dunkande”, pulserande känsla vid näsan. Där jag har mest problem av eksemet.”

Jag kände direkt, det kom som rejäla vågor av energier genom kronchakrat och sköljde ner i kroppen.. Häftigt!
Det pirrade i benen, det var färgskiftningar, ibland lugna energier, det rörde runt i kroppen… Jättefin och härlig energi..

Var väldigt rofyllt och skönt! Tack!!!

Tack så jättemycket!! Kändes bra som vanligt!Kram

Det var skönt. Vågor av energier som gick genom kroppen. Och stickningar i armarna. Såg även en vit man med svart hatt som vinkade. Tack!! Kram!

Det var fantastiskt o så starkt
I början var det nästan så att det var rening i öronen. Kändes så mkt runt huvud och hjärtat. Ett tag på slutet var det som kroppen gungvibrerade. Det här var så härligt och välbehövligt. Vad härligt att änglarna är med Tack tack finaste du så tacksam

Började med att det kändes som bubblor som kom underifrån längs hela min kropp, killande känsla under fötterna. Började under fötterna och vandrade sakta uppåt. Kändes varmt å sen vart det kallt. Lite längre in i healingen såg jag en vit klänning midje partiet, såå vacker klänning. Sedan kände jag som ett tryck över solarplexus, ihållande en stund och det kom varmt och sedan kallt igen. Vidare längre upp vid halschakrat vart det som ett tryck igen och ville svälja flertalet gånger då jag upplevde det tungt. Det släppte efter en stund.

Det var en verkligt härlig healing, tusen tack ser redan fram emot nästa gång och nyfiken på vad som kommer under den Många kramar och riktigt duktig är du

Tack tack finaste
Det var väldigt starkt över hela bröstkorgen. Så sköööönt. Tack tack

Helt underbart! Blev lugn och full med tillförsikt! Detta kommer gå jättebra!
Tusen tusen tack bästa Karolina!

Det kändes bra och härligt. Pirrade o brände ut i fingrarna. Såg lila/violett och sen ett starkt vitt ljus flera gånger. Vid ett tillfälle var det som att jag ville dras in i det vita ljuset. Såg även lite grönt tror jag!

Fantastiskt! Till en början en pirrande känsla av energi i armar o ben. När jag sen började säga ”jag förlåter” så fylldes jag med värme. Det var en annorlunda och befriande känsla!

Världens bästa finaste Karolinaen fantastisk vägledare, coach och stöd. Du har verkligen hjälpt mig att nå mitt mål, det jag strävat mot, när jag varit vilsen och tvivlat har du funnits där för mig. Bättre stöd finns inte, du har i mitt fall varit en terapeut samtidigt som du har healat mig. TACKallra finaste Karolina. Jag kan varmt rekommendera fina, omtänksamma Karolina

Fick en jättefin vägledning av Karolina och känner en så varm, positiv och kärleksfull energi från henne. Kan varmt rekommendera!

”Väck upp din inre glöd i sommar”
Det här var bland det bästa jag hakat på! Att få vägledning varje vecka, av den mest generösa, varma, fina Karolina. Utan problem har jag fått svar på frågor och även toppen peppning när det behövts. Mina veckor har gått och jag saknar det redan och kommer definitivt boka fler veckor!
Kan varmt rekommendera fler att prova! Tusen tack Karolina, du är bäst! �

Fin vägledning och bemötande.

Vill varmt rekommendera er att prova Karolinas erbjudnade om att öppna din inre glöd Med Karolinas fina och varma vägledning känns allt möjligt. Tusen tack fina du för din otroliga kunskap och varma personlighet

Så otroligt varm och omtänksam person � tack för dom svaren jag fick av dig det behövdes � miljoner kramar till dig �

Mycket nöjd Tack fina Karolina

Kan varmt rekommendera kursen väck upp din inre glöd. Karolinas fantastiska vägledning och engagemang har gett mig möjlighet att växa på min livsresa.

Jag vill bara ge lite återkoppling om hur det har gått sedan du vägledde mig.
Jag har hittat til­lbaka till mig själv och känner mig glad­are och mer energisk än jag har gjort på mycket länge. Jag har också fått helt nya perspektiv på til­lvaron. Livet som kä­ndes så tungt och sv­årt i våras känns nu lätt och roligt att leva. Det är helt fantastiskt!
Jag har också mott­ag­it flera tydliga och kraftfulla budsk­ap från andevärlden som hjälpt mig, prec­is som du förutspådd­e. Jag bad om tecken och då dök de upp i ma­ssor. Wow, säger jag bara! Sammantag­et känner jag mig ur­star­k, som en amazon näs­tan. Jag har ver­kligen genomg­ått en transformatio­n! Tack!
Så från djupet av mitt hjärta vill jag tacka dig för ditt stöd. Du gav mig pre­cis de verktyg och nycklar jag behövde för att komma vidare. Tack!

Trots att jag inte var 100% delaktig så blev jag påverkad av healingen. Precis vid eller strax efter starten såg jag som blåa stänk/gnistor. En liten stund därefter kändes det som en hjälm eller en huva som slöt sig runt mitt huvud. Det värmde otroligt mycket samtidigt och var väldigt skönt samt avkopplande.

tack älskade Karolina! Min enerverande nerv-verk försvann, så jag är så tacksam och glad nu. Kunde inte göra eller tänka ens när den pågick. Kände värme, såg ett vitt ljus medan värken och ilningarna försvann.. Du är så underbar, som vill hjälpa på detta sätt och ska ha all eloge för det Du är duktig! PS. Healingen rensade även kroppen… Kram

Karolina, du anar inte hur väl det som du skrev faktiskt stämt in! Jag har haft nytta av att gå tillbaka och läsa flera gånger! Att reflektera över livet och över min karriär har verkligen fått uppta en stor del av min tid. När jag lyssnat på alla kloka råd, oftast vid exakt rätt tid som det verkar, har det resulterat i något gott! Ja, kort sagt, du var “spot on”.

Tusen tack för detta fina arbete du gjort

Tack fina du det var så klockrent!

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke