Budskap 4/4 – 5/4

0

Hej vackra själar!
Nu var det ett tag sedan jag skrev budskap, det har varit mycket runt mig med flytten och att komma på plats med allt.
Sedan så har denna vackra tjej bott hos oss i drygt en månad nu.

Ellis är en så vacker tjej som ger oss så mycket kärlek och glädje.
När vi har varit borta bara en kort stund så blir hon så glad när vi kommer hem, och låter som en björn. 🙂
Älskade gumman, såklart betyder alla våra djur lika mycket för oss, så tacksamma för att de kom till oss.
Hur har du det i allt som händer? Jag sänder kärlek och helande till dig och till det som händer. ❤️

I budskapet får jag upp att du gör det du gör väldigt bra, du gör ett bra jobb helt enkelt. Du gör klart ett projekt eller något annat som du slutför.
Du har jobbat hårt och dina talanger har hjälpt dig på vägen.
Dina talanger blir nu hedrade, glöm inte att hylla dig själv.
Klappa dig själv på axeln, du förtjänar det!

Det visar också på att en familj eller vänner möts, men i detta läget på avstånd på något sätt. En grupp människor som strävar mot samma mål, man är enad om något. Det handlar också om att ta emot den hjälpen som erbjuds. Det ger alla inblandade fler möjligheter, och du blir redo för nästa steg i ditt liv.
Ta hand om dig både på insidan och utsidan, för det är din kropp som bär din själ.

Erbjudande
(Alla tjänster är på distans i dagsläget. Övriga tjänster hittar du under fliken tjänster på min offentliga sida)

Änglabudskap varje dag i två veckor 450:-
Änglabudskap i en månad 850:-
Änglabudskap i en vecka 250:-
Änglabudskap i en vecka + healing 550:-
Vägledning/coaching 1timme 600:-
Vägledning/coaching 2 timmar 1000:-
Healing 300:-
Grupphealing på distans 100:- per person (minst 5 deltagare)
Du som vill boka kan swisha till 1234063608 och skicka ett meddelande till mig eller maila på anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en fin fortsättning på helgen ❤️
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke