Budskap 13/2

4

Hej alla fina läsare! 🙂
Hoppas att du får njuta av solen idag. Jag sitter med en kopp te, lyssnar på våra söta fåglar som kvittrar och leker, ska skriva budskap nu.
Jag kunde inte skriva något budskap igår, för sidan gick inte att komma in i bloggen.

Här är en bild på älskade Ärtan och Majsan, de är så vackra och roliga. ❤️

I budskapet så visas det att problem kan plötsligt försvinna. Det kan komma in ett ekonomiskt flöde, någon bonus eller en befordran.
Det kan vara väntat eller så blir du helt överraskad.
Det ser ut som att det har med en grupp människor att göra, ett gemensamt mål. Det här visar dig att när du både ger och får så är det sanna rikedomar.
Se dig om vart du kan hjälpa till på något sätt, vad är du engagerad i?
Vad klappar ditt hjärta extra för? Reflektera över det och se om du kan hjälpa till på något sätt. De syftar på vänlighet, tacksamhet och medkänsla.
Du har lyckan med dig, och nu kan du snart se manifestationen av det du har jobbat för. Följ med i ditt flöde, kämpa inte motströms.

I det här så kan det väcka avundsjuka hos andra, att det går bra för dig, att du lyckas. De förmedlar att det är bättre att du är försiktig än att du behöver ångra dig senare. Ta reda på all fakta innan du fortsätter, så att du är säker på att du har fått all info, för annars kan något hållas hemligt för dig. Du har jobbat hårt, låt ingen ta det som är ditt.
Fortsätt framåt, och ha gärna en plan B ifall det första inte blir exakt som du hade förutsett, så har du något att falla tillbaka på.

Erbjudande gäller hela veckan (tom 16/2) 
Ett änglabudskap varje dag under en vecka 180:- Ord pris 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 375:- Ord pris 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Trekortsläggning 200:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Namaste Karolina & Änglarna 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Ett varmt tack jag ser verkligen fram emot rikedomarna. Kram

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod, ja så fint.
   Kram Karolina <3

 2. Jaana den

  Det blev bra plötsligt i dag! <3

  • karolinaochanglarna den

   Vad härligt att höra! 🙂 <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke