Budskap 11/2

2

Hej alla fina läsare!
Jag ska börja med att säga att det här med att göra budskap och blogga är så himla roligt, det är så spännande att se vad för budskap som ska fram.
Jag får ofta upp en del av vad som ska upp nästa dag, och ser den röda tråden. Vissa saker behöver upprepas eller gå in lite mer på djupet med och så är det även rent praktiskt att vi gör oss redo för nästa steg på olika sätt.

I budskapet så har det ju handlat mycket om att släppa något i det förflutna, släppa rädslor bland annat.
Nu handlar det om att möta dina rädslor som hindrar dig att ta ett steg framåt, och det hindrar dig från att göra val och ta beslut.
För att komma framåt så krävs det att du möter dina rädslor, så att du gör plats för nya människor och då manifesterar det som ditt hjärta vill ha.
Du kanske har valt att stanna i det trygga för att du inte ser vägen framför dig helt klart, att du då tappar den “tryggheten” som du känner innan.
Den känslan av trygghet är inte egentligen trygghet, det bygger på en rädsla för att kliva ut från det gamla och in i något nytt.
Du behöver inte göra det ensam, be om hjälp och tillåt dig att ta emot.
Du har alla verktyg som du behöver för att lyckas, det känns som att du kan ha glömt vilken styrka du faktiskt har.
Använd din naturliga förmåga och intuition. Lyssna på själens språk när du går mot dina mål och önskningar.
Lita på det du gör, låt ditt hopp finnas med hela vägen.
Tänk positivt om dig, ditt liv och det du är på väg mot, börja precis just nu i denna minut så tillåter du din själ att sväva.

Utöver detta så kan det bli tal om något samarbete/partnerskap inom kort.
Förändringarna som kommer är menade att komma, det är inte något slumpmässigt.
Var uppmärksam på kontakter och möten, och gör bara det som känns rätt för dig. Lyssna alltid på känslan om något inte känns rätt, men även när det känns rätt.

Erbjudande gäller hela veckan (tom 16/2) 
Ett änglabudskap varje dag under en vecka 180:- Ord pris 250:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig.

Ett änglabudskap varje dag under en vecka + healing 375:- Ord pris 550:-
Du kanske befinner dig i en situation där du vill ha änglarnas vägledning eller stöd. Eller så kanske du av nyfikenhet vill veta vad änglarna förmedlar till dig. Du får healing vid ett tillfälle.

Trekortsläggning 200:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Namaste Karolina & Änglarna 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. I den

  Tack för att du delar med dig! Idag ”träffade” det lite extra på något sätt!

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack själv, vad härligt! 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke