Budskap Måndag 3/2

0

Hej soliga vackra måndag!
Nu kommer jag med budskap.
Hoppas att du får en fantastisk dag med värme. 🙂

I budskapet så får jag upp att rikta dina tankar medvetet till det positiva, att gå helt in för det och ta hjälp av din egen inre harmoni som finns där. Om du inte hittar den, så gå in djupare så når du dit.
Du är mer kraftfull än vad du tror och du har förmågan att vända på det som du inte är nöjd med i ditt liv.
Oavsett vad det handlar om som du vill ändra på, så har du förmågan att samarbeta med universum och skapa en förändring.
Att skapa din egen verklighet, att sätta idéer i rörelse och se de växa.
Du är redo att gå in i en ny riktning i ditt liv, kanske ett byte av karriär eller ett nytt projekt. Nu är det tid att ta hjälp av positiva tankar, visualiseringar och affirmationer för att komma ifrån negativitet.

När du vill skapa en positiv förändring så ge dig själv tid att stanna upp och reflektera innan du tar nästa steg.

Erbjudande (Gäller 3/2 – 9/2) Passa på att boka till fina priser. ❤️

Coaching 1 timme (via chatt) 500:- Ord pris 600:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 30 min per gång.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Coaching 2 timmar (via chatt) 900:- Ord pris 1000:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 1 timme per gång.
Tillsammans så kikar vi på tid som passar.

Kärleksläggning 320:-
Hur blir kärlekslivet 2020?
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Enstaka frågor
En fråga för 150:- eller två för 260:- Ord pris för två frågor 275:-

Healing 250:- Ord pris 300:-
Kraftfull, renande och stärkande healing på distans.
Vill du boka 2 healingar så kostar det 480:-

Du kan skicka meddelande på min offentliga sida eller maila mig på anglarfinns@outlook.com

Välkommen!
Namaste Karolina & Änglarna 🦋Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke