Budskap Söndag 2/2

10

Godmorgon vackra själar!
Nu var det ett tag sedan jag skrev budskap, och nu är det dags igen. 🙂
Jag har inte mått bra rent fysiskt, och har behövt tid till mig själv och min familj, det är viktigt att ta hand om sig själv och varandra.
Har saknat att göra budskap till er. Nu är jag redo igen.
Hoppas att du mår bra, och har en mysig avslutning på helgen. ❤️

I budskapet så får jag upp att du går igenom en transformation, och även att du väntar på något som ska hända eller att du ska komma i mål med något. Det kanske kan kännas som att det är en lång väntan, som att inget händer med det gör det. Försök att acceptera den processen som du går igenom. Det handlar om att vara i nuet, att vara här och nu i det som händer i ditt liv just nu. Tänk inte så långt framåt utan fokusera på det som är nu. När det gäller din transformation så reflektera över vilka bitar du kan behöva släppa på? Vad är du klar med som du kanske inte riktigt har vågat släppa helt?

Så länge som du håller fast vid något som du vet att du är klar med, så blir det svårare att fälla ut dina vingar och flyga.
Tillåt transformationen att hända, och ta beslut i vad du är redo att släppa och sedan gå vidare. Så det här handlar både om att släppa, ta beslut och att stå ut med en väntan på det som du vill nå. I den väntan så ligger något som är betydelsefullt för dig, nämligen att du ska bli redo för det som väntar på dig. Släpp tankar som “det tar så lång tid, så jobbigt att vänta eller att det händer ju aldrig.”
För om du lägger ditt fokus på dessa tankar så finns risken att det dras ut mer innan det går framåt.

Lägg ditt fokus på vad du är redo att släppa, acceptans till processen och att tillåta dig själv att hinna med i dessa förändringar.
Transformation och att landa fullt ut tar tid och det är helt okej.

Så ha tålamod, släpp kontrollen och följ med i processen. Låt saker komma som det ska. Ge det tid att reflektera över varje sak som kommer längs vägen. Du behöver inte stressa fram något, för det handlar om dig och din framtid och hur du vill leva. Ett härligt och lyckligt liv kommer inte av att stressa fram, låt dina frön blomma ut. ❤️

Det kommer ett erbjudande imorgon, och vill du boka något redan nu så är du välkommen att maila anglarfinns@outlook.com eller så når du mig på min offentliga sida här.

Önskar dig en härlig söndag! 🙏
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Anna den

  Tack🙏 Roligt att du är tillbaka med dina budskap😊 Önskar också dig en trevlig söndag🤗

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack själv, så roligt att vara tillbaka. ❤️✨😊🙏
   Kram

 2. Thomas den

  Bra budskap härligt jag man skall fokusera på det man vill uppnå och inte tänka på det man inte har

  Önskar er en fantastisk söndag och vecka som kommer

  • karolinaochanglarna den

   Tack snälla. 🙏✨
   Precis det är så sant.
   Önskar dig en magisk fortsättning på helgen och veckan. Kram

 3. Thayna Silva den

  Hejsan!
  Roligt att få läsa dina budskap igen, tråkigt att du inte har mått bra men jag hoppas att du mår bättre nu 😉

  Ja dagens budskap var mitt i prick för mig, dels detta med transformation men även detta med att försöka kontrollera det hela och fundera när kommer förändring ? Och jag har inte kunnat njuta och vara i nuet heller men jag har på senast tiden försökt att släppa kontrollen och bara vara i nuet och inte oroa mig så mycket. Och detta med att reflektera vad jag ta med mig eller inte ska jag verkligen fundera över.

  Ha en fin vecka 😉

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina du ❤️😊
   Tack så mycket, vad roligt att höra. Det är så kul att vara tillbaka.
   Jag mår bra nu, är på banan igen. ❤️

   Jag förstår och allt kommer när du är redo och när det är dags.
   Kan förstå att det inte alltid är helt lätt att vara i nuet, det är något att öva upp. ❤️
   Jag ska ta upp det i bloggen och komma med lite idéer.
   Sen jättebra att rensa bort det som är färdigt.

   Ha en fin vecka du med.
   Kram ✨

   • Thayna Silva den

    Vad skönt att du är på bana igen ;))))

    Nej det är inte enkelt alla gångerna men viktigt!! Ja men gör det, alltid kul att få nya tips och idéer från andra, meditation vet jag är super bra och jag försöker att få in det i min vardag och det är träning det också;)

    Det gäller att ha tålamod och tillit.

    Tack tack
    Ha det så bra

    • karolinaochanglarna den

     Tack fina du <3 🙂
     Så roligt att vara tillbaka.
     Ja så härligt med meditation.
     Det blir bra.
     Ha det så bra du med, kram Karolina

 4. Lisbeth Minni Pettersson den

  Ett var,t tack, jag borde släppa greppet på mycket så jag kan flyga iväg. Tack än en gång.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du ❤️
   Det är bra att släppa det som är färdigt så blir det lättare att gå vidare och flyga ja. ✨🙏❤️🦋
   Kram

Lämna en tanke