Budskap Lördag 26/10

2

Hej denna härliga och soliga lördag! 🙂

I budskapet så får jag upp att om du har en känsla av att sitta fast, eller att du känner att det går lite trögt att känna in/få till dig budskap, så finns ett behov av rening av energier + blockering i kronchakrat.
Oroa dig inte, det kommer att öppnas upp igen när du gör rening och mediterar.
Det gäller även om det finns andra områden i ditt liv som du känner dig fast i eller att du inte har ett flöde.
Ta dig tid att göra rening + meditera och tillbringa tid i naturen.
Känns som att en paus hjälper dig att komma till ro och se saker ur nya synvinklar.
Änglarna finns med och hjälper dig med styrka och balans, det är bara att be de att hjälpa dig och ta emot hjälpen. <3

Uppiggande Erbjudanen!
(Priserna gäller fram till den 31/10) 

Vägledning/Coaching 2 timmar. (På distans) 888:- Ord pris 1000:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 1 timme per gång.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Karolinas Special 350:- Ord pris 375:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing på distans + Karolinas special 575:- Ord pris 675:-
Kraftfull renande och stärkande healing på distans 30 min + Karolinas Special.

Tremånadersläggning 300:-
Du får ställa upp till 4 frågor eller 3 ämnen som du vill att jag kikar på.

Du når mig här för bokning eller på mail anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en magisk fortsättning på lördagen! <3
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  Fantastiskt budskap att läsa läser dom så fort det finns några som är skiva
  jag önskar er en vacker kväll

  • karolinaochanglarna den

   Tack snälla, vad fint att höra. 🙂 <3
   Det kommer nytt stjärnteckensbudskap denna veckan.
   Tack, det önskar jag dig med.
   Kram Karolina

Lämna en tanke