Budskap Fredag 25/10

2

Hej alla fina själar! 🙂

Nu är det dags för budskap igen, och nu blir det för morgondagen.
Sedan så håller jag på med en spännande sak som ni kommer att få se inom kort. 🙂

I budskapet handlar det om att hela dina känslor och tankar.
Om du har jobbiga tankar om dig själv eller ditt liv så finns det ett behov av att hela den biten, så att du lättare kan få in en positiv förändring.
Sedan kan det finnas ett behov av att rensa bort blockeringar.

Citerar Ärkeängel Uriel ❤️
“Mitt helande arbete är subtilt. Jag tvingar det aldrig på någon. Som du, tycker jag det är bäst att vänta tills någon närmar sig och direkt ber om vägledning eller hjälp. Då ber jag dem helt enkelt och kärleksfullt att bli villiga att frigöra gifter från sitt sinne och hjärta.
Om de är villiga att göra det, sker frigörningen. På detta sätt kan personen bibehålla sig värdighet och kontroll, medan denna väljer att vara fri från lägre energier.”

Uppiggande Erbjudanden i höstmörkret!
(Priserna gäller fram till den 31/10) ❤️

Vägledning/Coaching 2 timmar. (På distans) 888:- Ord pris 1000:-
Om du befinner dig i en situation som du vill ha vägledning/coaching i under en period, så kan detta passa dig.
Jag hjälper dig att komma framåt, ger dig verktyg till att uppnå dina önskningar och mål. Tillsammans så öppnar vi upp för positiva förändringar i ditt liv.
Det är uppdelat på två tillfällen, 1 timme per gång.
Tillsammans så kikar vi på tider som passar.

Karolinas Special 350:- Ord pris 375:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing på distans + Karolinas special 575:- Ord pris 675:-
Kraftfull renande och stärkande healing på distans 30 min + Karolinas Special.

Du når mig här för bokning eller på mail anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Ett stort tack och vilken underbar musik, så rogivande.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack snälla! <3 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke