Budskap Fredag 18/10 – Söndag 20/10

2

Hej på er vackra själar denna Fredagkväll! 🙂
Nu kommer budskapet lite sent. Har haft mycket jobb så nu när jag har lugn och ro så sätter jag mig och skriver.
I skrivande stund så ser jag våra bebisfåglar framför mig som till veckan är 6 veckor gamla.
Vad fort de utvecklas, det känns som att det var igår de var mini och låg i holken och pep.
Nu flyger de nästan obehindrat och upptäcker omgivningen.
Glada små sötnäbbar som var och hälsade på de andra i flocken igår utanför deras burar. De hittade dit själva och flög och satte sig på burarna.
Alla fåglar har hälsat på varandra nu. ❤️
Vi har döpt de till Majsan & Ärtan. 🙂 Min mamma kom på namnen.

I budskapet för helgen så handlar det om att fortsätta att vara optimistisk.
För det finns något i ditt liv som är på väg att manifesteras. Du behöver bara ha lite mer tålamod och att följa änglarnas vägledning.
Den extra väntan är värt det säger de.
Du är snart där, så håll fast vid din tillit om att det snart faller på plats.
Visualisera att dina drömmar redan har uppfyllts, tacka änglarna redan nu för att de hjälper dig. Din tacksamhet ökar manifestationen.
De visar på goda resultat när du håller dig positiv.

För vissa så handlar det om en relation med din själsfrände, och de visar den som en djup och fin relation. Ni är båda öppensinnade när det gäller att lära er nya saker. Den här relationen kommer naturligt.
Om du försöker att skynda på det så kan det få motsatt effekt, att det tar längre tid. Njut av processen och låt det utvecklas helt naturligt så faller det på plats.
Dansa med i ditt flöde, och njut av varje steg i utvecklingen.
För dig som redan är i en relation med din själsfrände så kommer det upp väldigt fint och starkt. ❤️

Vill även dela ett erbjudande som gäller t o m söndag den 20/10.
5 dagars boost 500:- Ord pris. 950:-
Behöver du pepp och uppmuntran i höstmörkret?
Vad vill du uppnå?
Med mitt stöd och verktyg så kommer du närmare dina mål. Daglig pepp från mig.

Jag har även rabatterade priser på några av mina övriga tjänster, kontakta mig för mer info.
Du når mig här eller på mail anglarfinns@outlook.com

Välkommen!
Önskar dig en magisk helg! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anna den

  Tack för budskap 🙏 vill också säga att dina fåglar är jättesöta😊🤗

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod och tack så mycket. 🙂 <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke