Nu är det dags att kicka igång bloggen igen :-)

2

Hej alla fina läsare!
Hoppas att du har en fin höst, och får uppleva mycket glädje.
Här är det bra med fullt upp kan man säga.

Vi flyttade för några veckor sedan, och det är fullt upp med att fixa och dona här hemma.
Vi har ju också fåglar att ta hand om och pyssla med vilket är helt underbart, och vi gör allt för att både de och hundarna ska ha det bra.

Denna utsikt har vi från lägenheten. 🙂
Vackert med alla höstens färger.

Här är lite bilder på våra två fågelbebisar som snart är 5 veckor gamla.

Så vackra bebisar, och vackra är även resten av flocken. 🙂
Det är full rulle här hemma kan man säga, och nu när allt börjar att lugna ned sig så tänkte jag berätta att jag har fått idéer till nya saker som jag kommer att dela med er när det är klart.
Förutom det så kommer det snart stjärnteckensbudskap igen, för det var så himla roligt att göra.
Även de vanliga budskapen kommer snart så håll utkik du som vill läsa. 🙂

Namaste Karolina & Änglarna ❤️

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Jajjemän dom är mysiga pippisarna våra 💜

    • karolinaochanglarna den

      Ja de är ju det mitt hjärta <3

Lämna en tanke