Budskap Onsdag 28/8 – Torsdag 29/8

2

Hej alla vackra själar! 🙂
Hoppas att du har haft en härlig början på veckan.
Här är det fint och nu har Julia lagt fler ägg, så nu är det 6 små söta ägg.
Får se hur många det blir totalt. Hur många tror du att det blir?
Vi ska behålla en bebis och resten får vi hitta nya kärleksfulla hem till. <3

Nu över till budskapet.

Du är djupt klarseende
Änglarna sänder dig det här kortet för att hjälpa dig att tro på de syner som du ser för ditt inre öga. Det kan vara syner som du får i drömmar, eller fysiska tecken såsom återkommande tal, fjädrar, mynt, ljussken och så vidare. Eftersom skaparen är allseende är det rimligt att du, och alla andra, skulle ärva klarsynens gåva. Om din gåva verkar vara blockerad så kan det bero på en smärtsam upplevelse i det förgångna som änglarna kan hjälpa dig att läka och släppa taget om. Du ska veta att det är rätt för dig att vara klarseende, för denna välsignelse kan användas som hjälp när du helar och undervisar. Din klarsyn ger dig också fortlöpande korrekt information, ungefär som en gps som vägleder dig till rätt destination.
Lita på det du ser!

Övning
Det är bäst att välja en tyst och avskild plats för den här sessionen, eftersom den kan röra upp livliga minnen från tidigare liv. Ha papper och penna till hands. Sätt eller lägg dig ned och centrera dig med lugna, djupa andetag.
När du är redo säger du; “Ärkeängel Raziel, kom till mig nu. Omge mig med det högsta och renaste vibrationer av gudomligt ljus för att läka och släppa gammal rädsla som har med min klarsyn att göra.”

Slappna av och andas. Det kan hända att det darrar eller pirrar i din kropp när den släpper gamla gifter. Var kvar i processen tills din kropp känns helt lugn. Var viss om att du kan styra din klarsyn genom att be änglarna om hjälp.

Önskar dig allt gott!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Kanonbra älskling 🧡

    • karolinaochanglarna den

      Tack älskling <3 🙂

Lämna en tanke