Budskap Fredag 23/8 – Söndag 25/8

2

Hej alla vackra själar! 🙂
Hoppas att du har haft en härlig vecka.
Jag har fått hem nya magiska kort som jag tänkte använda mig av i budskapet till er.
I övrigt så har jag haft fullt upp med våra fåglar för ett av paren (Romeo & Julia) ska få bebisar, och hittills så har det kommit 4 ägg. 😍

Underbart och spännande. ❤️
Sedan så är det mycket att ordna inför vår flytt. Vi flyttar nämligen om en dryg månad, men vi lämnar inte det här vackra huset, vi flyttar bara en våning upp. Där får vi utsikt mot mer natur, vilket både jag och Claes saknar och längtar efter.

Nu till budskapet. 🙂

Nu handlar det om att vara ditt unika jag.
Tillåt dig själv att uttrycka dig på ditt alldeles unika sätt, för på det sättet så får du fram det du vill säga på det bästa sättet.
Tillåt inte någon att hindra dig från att vara den du är. Det kan handla om sexuell läggning, vad du vill skapa i ditt liv, vad du väljer att jobba med eller något annat. Det kan även handla om din personliga utveckling, andlig/mediala utveckling. Välj den väg som är rätt för dig även om inte alla håller med eller stöttar dig i alla dina val.
Det är på det sättet du växer, och kom ihåg att det är ditt liv och ditt växande och det är det som är det viktigaste. Lev i din sanning.

Det kan också handla om en resa som du kommer att göra som hjälper dig i ditt växande, och det blir som en öppning för dig till något nytt. Gå framåt med mod!
De uppmuntrar dig att fortsätta framåt, du behöver inte vara rädd längre.

En fråga som du kan ställa till dig själv “ignorerar jag min intuition?”
Lyssna på den, där har du dina svar. Glöm inte att andas.
Även fast du inte ser hela vägen klart så är du på rätt väg.

Du har växt mycket och utvecklas hela tiden, en ny spännande väg öppnas för dig.
De råder dig att inte ignorera tecken som du får, lyssna, följ och öppna upp.

Nu önskar jag dig en magisk helg! ❤️
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Spännande med fåglarna;)
  Och spännande med budskapet, har saknat dina inlägg;))))
  Som vanligt så talar de rakt till mig speciellt de sista meningar, detta om resan, det känns som jag kommet att göra en resa men jag är inte säker det bara känns.. och detta med att gå framåt osv.

  • karolinaochanglarna den

   Ja spännande med fåglarna. 🙂 <3
   Tack fina du, har saknat att blogga och idag så kommer det ett nytt budskapsinlägg igen. :-)) <3
   Vad spännande, följ din känsla så blir det bra.
   Kram Karolina

Lämna en tanke