Budskap Fredag 19/7 – Lördag 20/7

1

God morgon alla vackra själar! 🙂
Vilken härlig morgon, soligt, fint och fågelkvitter både ute och inne.

I budskapet så får jag upp att det är något som är fullbordat i ditt liv eller snart blir det. Det kan handla om ett arbete, hemmet, en relation och att låta vemodet finnas, men inte hålla det kvar.
Det finns något större som väntar på dig, mycket nytt att upptäcka.
Följ det som kommer din väg, det är en frigörelse och en förnyelse.

Vad det än är som har hållit dig tillbaka så är det dags att släppa taget om saker som kan vara på något sätt inlärt från barndomen eller en annan tid i ditt liv. Med det menar jag det som inte är du, det som inte stämmer överens med dina värderingar och den du är och den du vill vara.
Om något har hållit dig tillbaka från att vara den du vill vara så är det dags att klippa av rötterna och inte bara bladen.
Var vaken, uppmärksam och medveten så når du dit.

Får också upp ett helande i det här, och har du inte kommit dit än så är du på väg. De visar ett resultat av att du inte gömmer dig längre för dig själv eller andra. När du har den öppna accepterande attityden så kan du läkas och även hjälpa andra att bli friska och hela.
Även dina egna sår blir läkta när du går in för att börja/fortsätta ditt helande.

Önskar dig en fantastisk dag och kom ihåg att du är värdefull! ❤️
Namaste Karolina & Änglarna

Härlig musik så här på en fredag! 🙂
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thayna Silva den

    Så härligt att läsa detta budskap idag❤
    Den talade till mitt hjärta:) det kändes tröstande.

    Ha en härlig helg Karolina 🌸

Lämna en tanke