Välkomnar våren

0

Hej mina fantastiska läsare! 🙂
Nu har våren äntligen kommit med sin fulla kraft.
Jag sitter i mitt arbetsrum med fönstret öppet och en rökelse doftar magiskt gott.
Solen skiner och det är så varmt i luften.
Har varit frånvarande ett tag med bloggen, och det är för att jag har haft fullt upp och haft andra saker att prioritera.

I måndags så ramlade jag illa i badrummet när jag kom ut ur duschen och gjorde illa mitt ben. Knäet hoppade ur led och benet vreds rejält.
Det krampade i benet, och kände att benet måste flyttas snabbt.
Min man hjälpte mig att flytta benet så att det låg rakt jäms med det andra benet, och då kände jag hur det klickade till i knäet och det föll på plats.
Som tur är så är inget brutet, men benet är lite instabilt i knävecket så jag ska få göra en MR så det känns bra.
Fick träffa en riktigt bra läkare som är engagerad. Jag är tacksam.

Jag tänker på det att vi har änglarna med oss som hjälper oss på olika vis, syftar även på alla jordänglar. Tacksam för det med.

Så nu efter allt detta så ser jag fram emot en lugn påskhelg ute i naturen i det underbara vädret.
Vill också berätta att jag snart kommer att kunna ta emot klienter hos mig för healing, sittning och seans bland annat.

Det finns också möjlighet för företag/privatpersoner att kunna boka mig för sittningar, healing och seanser, och det kan ju vara spännande att göra något lite annorlunda/nytt tillsammans med sina arbetskamrater. 🙂

Jag vill önska alla mina läsare, följare, klienter, kursare, vänner och familj en magisk påskhelg!
Namaste Karolina & Änglarna
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke