Budskap för Måndag 18/2 – Söndag 24/2

2

Hej vackra själar! ❤️
Nu kommer budskapet lite sent, det gäller för hela veckan.
Det är nämligen så att jag har jobbat extra hårt den senaste tiden, och behöver ta igen mig.
När det gäller budskap för alla stjärntecken så kommer jag att lägga ut det när jag får mer energi, och det ser jag fram emot. 🙂
Klicka här, så kan du läsa mer om vad som händer i mitt liv och vad min plan är.


I budskapet för den här veckan så får jag upp att kommunicera tydligt.
Någon situation i ditt liv kräver en väldigt exakt och försiktig kommunikation. Ta inte för givet att andra inblandade förstår vad du vill eller vad du behöver från dem. Diskussioner ansikte mot ansikte är att föredra, men om det inte är möjligt så försäkra dig om att ditt kommunikationssätt är väldigt genomtänkt.
Det kan vara så att det har varit en brist i kommunikationen, vilket skapar svårigheter för de inblandade. Genom att klara ut missförstånd helar du situationen så att alla kan börja röra sig framåt igen.
För några av er så är det något som du har bett om, som kommer att bli verklighet inom några månader.
Ha tillit, alla bitar behöver falla på plats innan det du frågar om löser sig på bästa sätt.

Ha en magisk vecka! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anna den

  Tack! 😍

  • karolinaochanglarna den

   🙏❤️😍
   Kram Karolina

Lämna en tanke