Budskap Lördag 9/2 – Söndag 10/2

0

God morgon vackra själar! 🙂
Hur har du det? Hoppas att du har en fin helg.
Idag så ska vi fira en vacker själ som fyller år, som är en i familjen. Ja tänk vad fint att ha fina människor i sitt liv som vi styrs ihop med. Att människor som vi inte är släkt med blir som familjemedlemmar. Änglarna och universum är fantastiska, och när vi ber om att de ska föra ihop oss med fantastiska människor, som har ett vackert hjärta så gör de det. Tacksam! ❤

I budskapet för resten av helgen så får jag upp generositet, att fortsätta eller att börja donera pengar, tid, hjälp eller saker.
I det så förstår vi hur mycket vi faktiskt har, och det ger också en känsla av överflöd och det ökar det du önskar få in i ditt liv.
Ju mer du ger, desto mer kommer du att få. Dela din glädje och släpp bilden av vad ditt givande ska leda till. Känn lyckan du fylls med när du ger till andra med en kärleksfull inställning. Tillåt dig själv att bli förvånad över hur mycket du får tillbaka av universum.
Det kommer att leda till ett stort överflöd i ditt liv, så fortsätt med dina planer för det ger dig trygghet inför framtiden.
Be dina änglar att visa dig vilka förändringar som är nödvändiga för att manifestera dina drömmar.
Det överflödet du får är inte bara rent ekonomiskt, det handlar även om nya idéer, mer vänner, bra hälsa och även kärlek bland annat.
Något av det är på väg att flöda in i ditt liv.
Ta emot det med öppna armar och med tacksamhet till din änglar och universum.

Erbjudande 
Gäller t o m Söndag 10/2
Trekortsläggning 100:- Ord. 200:- 
Har du några hinder att ta dig över som du vill ha vägledning i?
Jag vägleder dig och ge dig verktyg som hjälper dig framåt. 

Vägledning 30 min (Via chatt) 200:- Ord. 250:- 
Då bokar vi en tid och du får ställa frågor som jag kikar på och förmedlar vad jag får upp för dig i övrigt som ska fram. 


Här kan du boka

Önskar dig en fin helg fylld med kärlek! ❤
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke