Nu har jag fyndat magiska saker till altaret

0

Jag är så glad, nu har jag hittat magiska och fina saker till mitt blivande altare. Så nu är det projekt på gång. ?

Den här magiska ljuslyktan fastnade jag för direkt, så vacker uggla med ett magiskt sken. Det här är en liten smygtitt, det kommer mer imorgon när allt är renat och på plats. Jag längtar att få dela med mig, och också att meditera vid den magiska platsen och dra budskap till er.

Jag älskar ugglor, de är så vackra. Passar på att visa er min tatuering som jag gjorde när vi var i Turkiet. Det var en jättefin studio, så trevliga. Det gjorde jag både för att jag älskar ugglor, och också för mamma som även älskar dem. Hon kämpar med sin sjukdom, vill visa henne hur mycket jag älskar och uppskattar henne. Hon är så klok och fantastisk.

Det kommer mer imorgon, önskar dig en magisk fortsättning på kvällen!

Nu ska jag och min man iväg på middag med älskade familjen!

Namaste Kram Karolina & Änglarna ? ?

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke