Budskap Fredag 28/9

4

Budskap för Fredagen 💕

Öronens Chakran

Du fick det här kortet därför att änglarna har försökt att få din uppmärksamhet. De har hört dina böner och de ger dig information och instruktioner för att du ska kunna göra det som behövs. Du kan höra änglarnas budskap på olika sätt: återkommande sånger, ett samtal som du råkar höra, en främlings försäkringar från ingenstans eller ord som du hör i ditt inre. Änglarnas budskap är alltid kärleksfulla, positiva, trovärdiga och konstruktiva.

Övning

Finn en plats där du får vara ostörd och säg till Ärkeängel Mikael:

“Jag ber dig att tvätta bort lägre energier ur mina fysiska öron eller mina örons chakran. Jag är villig att släppa allt smärtsamt som jag någonsin har hört i utbyte mot klarhet i min förmåga att höra kärlekens röst och änglarna .”

Här kan du nå mig för bokning av healing och medial vägledning.

Namaste Karolina & Änglarna 🙏 😊

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack kära Karolina för de vackra orden och lugnet jag fick när jag lyssnade på musiken och samtidigt läste övningen. Må änglarna fortsätter vara med dig och din familj.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du. 🙂
   Vad fint att höra, skönt att du får ett lugn.
   Tack så mycket, det önskar jag dig med.
   Önskar dig en underbar helg.
   Kram Karolina

 2. Eva den

  Önskan finns men i praktiken fungerar den inte. Vad gör man för fel?
  All tips på att finna lycka och harmoni är välkommen <3

  • karolinaochanglarna den

   Något som är väldigt bra Eva är meditation, stanna upp en stund och vara i stillhet. Ett tips är att meditera varje dag, lyssna inåt. Jobba med att komma till ro inom dig, det är där du hittar lyckan och harmonin först och främst. När du når ditt innersta så kommer du också att kunna känna lycka och harmoni runt dig. ❤
   Kram Karolina

Lämna en tanke