Budskap Lördag 8/9

0

Hej vackra själar, nu får ni budskap för lördagen. ❤ ?

 

Lördag – Energiarbete 

bland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svara positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter. Du fick det här kortet för att änglarna säger att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot en behandling som är inriktade på helande energier. Kortet kan också betyda att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra.
Om du har utbildning inom detta område (eller har blivit vägledd att söka sådan utbildning) så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.

Övriga betydelser

*Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar *Du är väldigt känslig för energier så se till att rena dig själv regelbundet från energier som du kan ha dragit till dig *Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av skyddande vitt och lila ljus *Gå kurser i helande energiarbete.

Önskar dig en magisk dag! ?

Namaste Karolina & Änglarna

Om du vill ha vägledning så hittar du mitt hösterbjudande här. 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke