Budskap för hela veckan Måndag 23/7 – Söndag 29/7

0

Hej vackra själar! 🙂
Jag har massor med jobb så har inte hunnit att lägga budskap tidigare, därför blev det en paus.
Kommer att åka på semester utomlands på Fredag så därför har jag förberett budskap för hela veckan.
Det kommer även ut budskap för veckan efter men kommer inte att ha möjlighet att dela det på facebook, så om ni vill så får ni gärna dela så att fler får ta del av budskapen. 🙂
Det kommer också ett annat inlägg om vad för nytt som händer i mitt liv, det blir också en utveckling i mitt andliga och mediala arbete. 🙂

Måndag – Attraktionslagen

Varje tanke är en investering som ger omedelbar utdelning, så investera klokt. Du har makt att välja dina tankar så att de står i samklang med kärlek, frid och harmoni. På din begäran kommer vi gladeligen att ställa in dina energier på en högre frekvens.
Änglarna gav dig det här kortet för att påminna om att attraktionslagen kan hjälpa dig att förbättra situationen som du frågar om. Om du klagar och oroar dig så drar du bara till dig mer av samma energi. För att dra till dig det du vill ha behöver du alltså höja dina tankar och det kan änglarna hjälpa dig med. Föreställ dig att situationen har helats och manifesterats på ett perfekt sätt. Gör detta åtskilliga gånger varje dag. Känn tacksamhet över att situationen redan är perfekt på det andliga planet, för det är första steget mot att dra till sig det fysiska resultatet.

Övriga betydelser

*Tänk på det du önskar dig och undvik oro och klagan *Höj dig till den nivå som den person som du vill attrahera befinner sig på *När din andliga energi ökar kommer du att upptäcka att du inte längre har samma dragning till situationer eller personer med lägre energi. Det är helt normalt. Änglarna hjälper dig att avsluta det gamla och inleda det nya.

Tisdag – Fokusera på att tjäna

Det enda din själ längtar efter är att glädjefullt få tjäna andra och att befinna sig i konstant flöde av salighet. Detta flöde förser dig ständigt med allt du behöver. Lägg hela ditt fokus på att stanna i detta flöde av givande och tagande i alla situationer och allt du gör. Det här kortet kommer till dig för att du har oroat dig över meningen med livet.
Kanske har du känt dig osäker på om du kommer att tjäna tillräckligt med pengar, lyckas i livet eller bli väl emottagen av andra. Fokusera enbart på hur du kan tjäna istället för att bekymra dig om vad du kan få av andra eller vilka deras reaktioner kommer att bli. Använd dina medfödda talanger, intressen och drivkrafter för att hjälpa andra eller för att stödja en god sak. Då kommer attraktionslagen att se till att du får allt det stöd som du behöver.

Övriga betydelser

*Släpp din oro över pengar och ge den till Gud och Änglarna *Var mottaglig för inre gudomlig vägledning och följ den utan att tveka *Om du blir nervös – fokusera på att tjäna

Onsdag – Dagdrömma

Om du dagdrömmer regelbundet så blir det lättare för dig att uppfatta våra budskap. Slappna av och öppna ditt sinne för att ta emot, utan att styra tankarna. Lägg märke till känslor, syner eller idéer som om du såg på film. Det är här kreativiteten finns. Änglarna sänder dig det här kortet för att de vill att du ska hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer. Det är viktigt att du ägnar dig åt dagdrömmande just nu för att få inspiration och underbara idéer. Försök inte att få något att hända. Följ bara med i tankarna när de flödar vidare till nya sätt att se på saker och ting.
Skriv ner dina idéer i en speciell dagbok och be änglarna om vägledning för att förverkliga dessa drömmar.
När du blir vägledd att handla så gör det utan att vänta.

Övriga betydelser

*Var öppen för nya möjligheter *Tillåt dig själv att drömma storslagna drömmar *Tillåt dig själv att slappna av och släppa taget *Prova något nytt som du alltid velat göra *Bolla tankar med dig själv eller andra för att få nya idéer

Torsdag – Ändra riktning

De förändringar som du upplever är gudomligt styrda genom din nyväckta villighet att öppna ditt hjärta för kärlek  och vår vägledning. Du är beskyddad nu och i framtiden, så följ stigen till de lyckliga resultat du önskar dig.
Det här kortet betyder att du har ändrat inställning på ett sätt som har gett ditt liv en ny och mer positiv riktning.
Ditt gamla sätt att leva intresserar dig inte längre och du upptäcker att du undviker vänner och sysselsättningar du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Änglarna vägleder dig genom denna förändringens tid. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer.

Övriga betydelser 

*Du inleder en ny fas i livet *Du är på väg att starta upp ett nytt projekt *En graviditet, födsel eller adoption är möjlig *Något nytt i ditt liv är en välsignelse även om det inte verkar så just nu

Fredag – Möjlighet att förlåta

Denna situation ger dig en möjlighet att växa, helas och släppa negativa mönster. Ha för avsikt att se den andra personens gudomliga inre ljus och godhet. Vi kommer att hjälpa dig att släppa oförsonliga tankar, känslor och energier och lyfta dig till en högre nivå av frid och medkänsla. Änglarna skickar det här kortet till dig därför att de ser att du har tröttnat på ett negativt mönster som ständigt upprepas i ditt liv. För att bryta denna onda cirkel är det viktigt att du släpper gamla giftiga tankar om den aktuella situationen och relationen.
Det kan du göra genom att andas djupt och vid varje utandning ge rädsla, ilska, oro och andra smärtsamma känslor till änglarna. Att förlåta är inte detsamma som att godta andras beteende. Det innebär bara att du inte längre är villig att hysa giftiga känslor för honom eller henne. Släpp taget, känn att du är fri och upplev positiva mönster genom förlåtelse.

Övriga betydelser

*Lägg ingen skuld på dig själv eller andra *När du släpper ilskan kommer situationen att lösas på ett kreativt sätt
*Det finns dolda välsignelser i denna relation och situation *Fokusera på det du önskar istället för på rädsla eller dömande

Lördag – Lyssna

Stilla ditt sinne, älskade vän, och lyssna på vår trygga försäkran om att allt har tagits om hand. Var kvar i tyst och mottagligt tillstånd utan att oroa dig över exakt hur din önskan kommer att bli verklighet. När kropp och sinne tystnar hör du oss snabbt och klart. Detta är vad vi ber dig: Lyssna.
Du fick det här kortet därför att änglarna vill att deras budskap ska nå fram till dig. De ber dig att tala mindre och lyssna mer. (När man är stressad blir man lätt pratsam.) Ge dina bekymmer till änglarna och lita på att de har hört dina böner. Om det verkar som om det inte svarar på dina böner så är det troligen för att du inte lyssnar på svaren.
Dra dig alltså tillbaka till ett lugnt ställe för att lyssna på dina änglar. Blunda, andas djupt…och lyssna.

Övriga betydelser

*Undvik oljud *Det änglarna har sagt har du uppfattat rätt *Stäng av tv:n eller radion *Du har fått känsligare hörsel eftersom du har ställt in dig på änglarnas frekvens *Rensa dina örons chakran genom att föreställa dig ett ljus som rengör området ovanför varje ögonbryn

Söndag – Energiarbete

Ibland kan det fullkomligt spraka om livet eftersom själva essensen av det är energi. Din kropp är ett förunderligt energifält som svara positivt på kärleksfull behandling. Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till de du älskar och till dina klienter. Du fick det här kortet för att änglarna säger att du skulle ha nytta av energiarbete såsom Reiki eller Qigong. Du kan hitta en kompetent utövare genom att kontakta ett metafysiskt eller holistiskt hälsocenter. Änglarna föreslår att du tar emot en behandling som är inriktade på helande energier. Kortet kan också betyda att änglarna meddelar att ditt livssyfte innefattar att ge helande energi till andra.
Om du har utbildning inom detta område (eller har blivit vägledd att söka sådan utbildning) så betyder det här kortet att du skulle vara väldigt duktig på det.

Övriga betydelser

*Rensa ut energier i ditt hem eller andra omgivningar *Du är väldigt känslig för energier så se till att rena dig själv regelbundet från energier som du kan ha dragit till dig *Skydda dig själv genom att föreställa dig att du är omgiven av skyddande vitt och lila ljus *Gå kurser i helande energiarbete

Ni är varmt välkomna till min offentliga sida på facebook där jag delar erbjudanden och annat andligt och medialt. 🙂   Du kommer direkt till sidan här —- >  Angelwind

Önskar en magisk vecka!
Namaste Kram Karolina & Änglarna 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke