Budskap Måndag 9/7 – Onsdag 11/7

9

Hej, nu var det ett tag sedan jag la upp budskap. Kursen som jag håller i går bra och mycket av min tid går till det.
Men nu kommer det budskap. Jag kommer att berätta mer om min kurs i ett nytt inlägg, kanske är någon mer intresserad av att börja. 🙂

Måndag – Släpp det förflutna
Det är dags att släppa det förflutna, släppa det som har varit som inte gör dig gott.
Lägg bördan ifrån dig, behåll bara lärdomarna och kärleken, lämna allt det andra bakom dig.
Du vill inte ha det, du behöver det inte, och nu är det borta.
Du har fått det här kortet därför att tankar och känslor som har med det förgångna att göra håller dig tillbaka.
Du upprepar ett mönster på grund av gamla oavslutade känslor. Det här kortet visar att det är dags att förlåta och gå vidare och att bryta smärtsamma mönster. Det betyder inte att du behöver vara tillsammans med de person som du har förlåtit. Det betyder bara att du har släppt förgiftade känslor och fått frid i utbyte.

Övriga betydelser
*Närma dig en ny situation eller ett nytt förhållande med positiva förväntningar *Undvik rutiner *Tala med en rådgivare eller stödgrupp *Förlåt de människor som har sårat dig *Förlåt dig själv *Det värsta är över nu *Tänk bara höga och ljusa tankar om den här situationen.

Tisdag – Ändra riktning
De förändringar som du upplever är gudomligt styrda genom din nyväckta villighet att öppna ditt hjärta för kärlek  och vår vägledning. Du är beskyddad nu och i framtiden, så följ stigen till de lyckliga resultat du önskar dig.
Det här kortet betyder att du har ändrat inställning på ett sätt som har gett ditt liv en ny och mer positiv riktning.
Ditt gamla sätt att leva intresserar dig inte längre och du upptäcker att du undviker vänner och sysselsättningar du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Änglarna vägleder dig genom denna förändringens tid. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer.

Övriga betydelser 
*Du inleder en ny fas i livet *Du är på väg att starta upp ett nytt projekt *En graviditet, födsel eller adoption är möjlig *Något nytt i ditt liv är en välsignelse även om det inte verkar så just nu

Onsdag – Lek
Älskade du, nu är det dags att lägga arbetet åt sidan ett tag. Oroa dig inte, vi kommer att se till att dina åtaganden fullföljs. När du för in lekfullhet, skratt och glädje så kommer det att lyfta din energi, och då kommer du tillbaka till jobbet med nya perspektiv och mer energi. Så ta lite semester, det är viktigt att släppa jobbet mellan varven.
Änglarna ser att du behöver leka så de sänder det här kortet till dig. Du har jobbat och oroat dig mycket på sistone och din själ ropar efter att få ha kul. Känslor av utmattning, irritation eller nedstämdhet är ytterligare tecken på att du har väntat för länge med att leka. Du behöver inte vänta tills du har en ledig stund, du kan ha kul idag. Det går inte åt mycket tid eller pengar för enkla nöjen, att vara lite lekfull en stund, att skratta tillsammans med en vän eller se en kul film. Att leka och ha roligt är nödvändiga delar av livet för både barn och vuxna. Dessa aktiviteter håller oss friskare och gör att vi uppnår det vi längtar efter i en snabbare takt. Att ha roligt är en del av ett balanserat liv.

Övriga betydelser
*Sluta med det du håller med och gör något roligt med en gång *Om du får skuldkänslor när du har roligt, ge de till änglarna *Du förtjänar att njuta, vara lycklig och ha roligt *Se till att det du gör för att återhämta dig och samla kraft är renodlat roligt och fritt från tävlingsmoment

Jag vill också dela dagens erbjudande! 🙂
Måndagserbjudande! ☀
Endast idag! ❤

Karolinas Sommarspecial 100:- Ord. 150:-
(Du ger mig ett ord med vad du önskar att få in i ditt liv så ger jag dig budskap och vägledning)

En fråga 50:- Ord 80:-

Betalas med swish.
Skicka pm, Karolina Angelwind
Välkomna! 🙂

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Tina Israelsson den

  Hej!
  Jag skulle vilja ställa en fråga för 50kr men jag kunde inte skicka pm 😃

  • karolinaochanglarna den

   Hej Tina! 🙂 Det kanske är något tillfälligt att det inte fungerar. Prova att skicka meddelande till mig på in offentliga sida Angelwind.
   Kram Karolina

   • Mihaela Ranta den

    Hej fina Karolina!

    Jag tänker ta vara på dagens erbjudande och undrar om jag kan få ditt e- mail adress. Varm kram!

    • karolinaochanglarna den

     Hej fina Mihaela! 💕
     Det var fint att kunna ge dig vägledning. ❤ 🙏
     Varm kram Karolina

 2. Thayna den

  Hej jag vill också ställa en fråga för 50 kr
  Hur gör jag ? Har ingen Facebook eller sånt…

  • karolinaochanglarna den

   Hej Thanya! 🙂
   Du är så välkommen, du kan maila mig på anglarfinns@outlook.com
   Kram Karolina

   • Thayna den

    Jag har skickar frågan:)
    Vilket nummer ska jag swisha?

 3. Åse Ketzenius den

  Undrar om jag kommer att träffa kärleken någongång

  • karolinaochanglarna den

   Svaret kommer idag fina du. ❤ 🙏
   Varm kram Karolina

Lämna en tanke