Jag fick andebesök, är det dig den här mannen vill nå?

2

Jag fick andebesök igår av en man som vill nå fram till någon, kanske är det dig han vill nå? Kan du hjälpa mig att dela detta så att han når fram till rätt person?

Det här är en man som var mån om sitt utseende, han ville hålla sig fräsch. Exakt ålder är svårt på honom för han ser yngre ut än vad han är, men 40+. Håret är mer åt det ljusa hållet än det mörka, kortklippt. Trevlig man som kunde föra sig även i stora sociala sammanhang men han trivdes kanske inte så bra då innerst inne, han var hellre bland sina närmaste. Han var en person som trivsam att vara med, många uppskattade och älskade hans trevliga sätt. Han var glad och hade humor på sitt sätt. Han hade tankar och känslor inom sig som han inte alltid visade andra, han höll vissa saker inom sig och en längtan efter något. Han såg längre bort, djupare och hade drömmar. Som att han dagsrömde och fantiserade om glädje och framtid. Han visar också en poetisk sida av sig själv. Han hade många fina egenskaper och var kreativ och en problemlösare. Han känns som en frisk fläkt. Han säger med glimten i ögat “jag var en skön snubbe” och ler och skojar till det.

Utöver detta så visar han en olycka, och en sjukhusvistelse där han låg antingen nedsövd eller i koma. Det blev komplikationer som gjorde att han inte överlevde. Han är tacksam för alla fina upplevelser han fick i livet och också över allt han fick lära sig. Han är fri nu och lycklig, inga bekymmer säger han. Lev livet och njut!

Känner du igen det den här mannen förmedlar? Eller hör han ihop med någon du känner? Hjälp mig gärna att dela detta så att han når rätt person. ❤ Det går bra att skicka pm till mig. (Karolina Angelwind)

Ljus &Kärlek Karolina 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anna-Maria Nykänen den

  Hej, vad snällt av dig att dela med dig sådär. Tyvärr måste jag säga det var inte till mig men mef den klara beskrivningen hittar den nog “hem” till rätt person.
  Med vänlig hälsning
  Anna-Maria från Piteå

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina du 💕
   Tack fina, jag delar gärna med mig och förmedlar det de vill så att alla inblandade får ro. De söker hjälp och kontakt via mig, fint att vara en öppen kanal och kunna förmedla. ❤ 🙏
   Önskar dig en mysig fortsättning på helgen.
   Kram Karolina

Lämna en tanke