Budskap Måndag 19/3 – Onsdag 21/3

0

Hej fina läsare! 🙂

Ny vecka med nytt budskap för Måndag – Onsdag.
Det första som kommer upp är att gå inåt och känna in, slappna av i dig själv. Sök sanningen inom dig, för där har du den. Känner du tvivel om något så leta djupare inom dig,  för där kan du se skillnaden mellan dröm och verklighet.
Om du tvivlar så visar det att något behöver tittas djupare på, se det som en välsignelse, ett tecken på att något måste rättas till eller falla på plats.
Känner också att det bär på en gåva för det hårda jobbet du har gjort.
Var medveten om att det ger dig framgång och lycka, tillsammans med din fantastiska inre rikedom.
Det handlar också om att vara modig och tillåta dig själv att växa, tillåt dig att bli den du är menad att vara. Det känns precis som att du har våren inom dig, du har planterat frön som nu kommer att bli vackra blommor om du tillåter det att hända.
De senaste budskapen så har det kommit upp många ggr att följa ditt flöde. Det är något som kärleksfullt upprepas för att det är något som behöver komma fram eller övas på. När du möter utmaningar/prövningar så kommer de till dig för att du ska utvecklas och bli starkare. Även för att lära dig mer om dig själv, andra och att följa just ditt eget flöde. Att gå din egen väg och acceptera det som kommer till dig. Vad är att följa ditt flöde för dig?

Önskar dig en underbar start på veckan!
Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke