Budskap Fredag 22/12 – Söndag 24/12

2

Här kommer budskap för fredag-söndag.

Jag får upp harmoni och glädje med också både stress och instängda känslor.
Det är nog blandat känslomässigt bland alla som läser det här.
Känner också att göra det bästa av det vi har, där vi befinner oss just nu.
Vissa av er känner nog harmoni och glädje medans andra har blandade känslor.

Det handlar om att uttrycka dina känslor som du håller inom dig, det leder till att du helas och får in mer harmoni och glädje. Änglarna helar dig också genom dina drömmar. För att det ska kunna ske så är det viktigt att du uttrycker dina känslor. Det kan räcka med att du skriver ner de, bara du får ut det du känner. Det är okej att gråta, det är okej att känna det du gör. Släpp ut det du har inom dig.
Det är både nödvändigt och oerhört viktig, det kommer att göra dig starkare och mer tillgänglig för nya erfarenheter. Det kommer att ge dig förnyelse, och få ny energi. Du kommer att bli upplyst i den här situationen när du släpper fram det som är nödvändigt.
Jag får också till mig skapande. Det kan komma av de mest vardagliga sakerna du gör som blir till en passion. Det kan också handla om relationer, som utvecklas till något nytt. Våga ta risker, gör något nytt. Våga vara äventyrlig.
Att planera allt är inte nödvändigt. Följ din känsla och ha tillit kommer upp ofta just för att det är så viktigt.

Du är för alltid älskad av änglarna som är runt dig och ger dig healing och vägledning.
Den kommande tiden så kommer du att se den här tiden på ett annorlunda sätt, och släppa gamla besvikelser och behåller kärleken i ditt hjärta. Ditt hjärta blir fullt av ljus och en ny period av ditt liv börjar, en ny början och en ny passion!

Julspecial
Idag fredag så kan du få svar på en fråga för 25 kr.
Gäller fram till 24:00
Du kan nå mig på anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en God Jul med harmoni och glädje!
Kram Karolina & Änglarna

Härlig musik tycker jag. 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. I den

    Tack för fina budskap, du skriver så fint och inspirerande! och god fortsättning.

    • karolinaochanglarna den

      Tack snälla, underbart. <3 God fortsättning till dig med.
      Kram Karolina

Lämna en tanke