Budskap Måndag 11/12 – Onsdag 13/12

2

Hej fina du, här kommer budskap för måndag-onsdag.

Evolution

Vår värld är omgiven av ett kosmiskt hav av kärlek; omgiven av ett oändligt universum, ledd av en högre kraft, större än vårt mänskliga sinne kan känna eller förstå. Vi förändrar alltid bilden, förvandlas för evigt på vår resa genom evigheten. Ja, klimatet förändras, och ja, jorden förändras, men det har alltid varit så och det kommer alltid att fortsätta. Styrs vi av en vilja som är större än vår egen eller är vi arkitekter av vår egen framtid? Det vet vi inte säkert. Men en sak är säker; huruvida vi gillar det eller inte kommer vår dyrbara planet att fortsätta att förändras. Var uppmärksam på Moder Jord, var uppmärksam och snäll mot henne, men var inte rädd för hennes föränderliga natur, för precis som vi förvandlas hon till allt större ljus.

Jag får också upp att det handlar om att släppa skölden som skyddar dig, att släppa den kommer att hjälpa dig att läkas från smärtan. Det hjälper inte att skrämma iväg folk, det minskar inte smärtan, det gör bara det motsatta att det tar längre tid att läka. Då finns ingen möjlighet till det. Det är dags att sluta kämpa, det finns så mycket kärlek tillgänglig för dig, om du bara släpper in den. Då kommer du också att se hur du och även ditt liv transformeras, se bara på hur Moder Jord ständigt förändras och lyser upp starkare och starkare. Börja med att förlåta dig själv.
Naturen ger dig harmoni, var ute mer i naturen och låt det rena dig, njut av vardagliga saker.
Det handlar också om att inte ta vår vackra natur för givet. Allt vardagligt som vi gör, lagar mat, städar, rensa trädgården kan vi få en helt ny bild av om vi gör det med totalt engagemang. Gör det för din egen skull med kärlek, utan en tanke på belöning eller erkännande.
Nu kommer en tid för dig när den enkla, naturliga och vardagliga attityd i situationer du möter kommer att ge betydligt bättre resultat, än att vara lysande, duktig eller extraordinär. Du behöver inte skapa rubriker eller vara på ett visst sätt för att lysa upp. Du har en speciell gåva visar du bäst genom enkelhet och lätthet, ett steg i taget.
Det handlar också om att vila i dig själv medans du gör alla de här vardagliga sakerna med totalitet och njuta av den med glädje. Du kan leva ett extraordinärt lev i ditt ordinära liv medans du vilar i dig själv. Då blir du hel.

Här kommer jag med ett nytt erbjudande för hela denna vecka.
Det går utmärkt att köpa presentkort hos mig. Julklappstips!
Du når mig på anglarfinns@outlook.com
Karolinas Stjärna 2. (andlig utveckling) + Healing 350:- (Ord. pris 450:-)

Önskar dig en fantastisk början på veckan!
Kram Karolina och Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Claes Angelwind den

  Som vanligt är budskapet mitt i prick ❤ Snygg header förresten 😜 😘 ❤ pussssss ❤

  • karolinaochanglarna den

   Underbart <3 Javisst är den snygg, du är duktig på att designa. 😀
   Pusss <3 :-*

Lämna en tanke