Budskap Lördag 9/12 – Söndag 10/12

0

Hej fina läsare, här kommer jag med budskap igen för lördag och söndag.

Uppfattning

Nu är det dags att komma igång. Det finns inget att vara rädd för. Ta det första steget – bara gör det – och du kommer att upptäcka att allt kommer att bli bra för dig. Ju längre du förhalar desto svårare blir det. Det är förståeligt att du känner dig osäker på dig själv; Det första steget är ibland det svåraste. Du har mycket att erbjuda och du kommer att inse detta när du ser dig om i världen. Var modig. Även om du i början gör misstag kommer du att bli mottagen. Ta varje dag som en lärande upplevelse. När ditt självförtroende ökar, så kommer din självkänsla och också framgång. Du är en uppriktig och vacker person, tvivla inte på dig själv.

Jag känner också att om du litar på din intuition, på allt som känns rätt, så kan det inte bli fel.
Andra kanske tycker att dina handlingar är vansinniga, du själv kanske till och med tycker det men din tillit och oskuldsfullhet visar vägen, inte tidigare erfarenheter eller av att vara skeptisk. Fortsätt att ha tillit oberoende av gamla erfarenheter. Låt det som händer hända och fortsätt framåt. Håll ditt sinne rent, fortsätt att lämna det från ditt förflutna så att du kan vara fullt närvarande i nuet, leva fullt ut.

Du kanske känner att det är skrämmande när du inte vet exakt vad som ska komma, vilka val och möjligheter du har framför dig. Det kanske känns som att du inte har någonting, men du har allt. Det här har verkligen potential. Det du kan göra nu är att slappna av, det du har bett universum om har inte manifesterats än.
Det handlar också om att se möjligheterna som du har framför dig, se att dörren som du har framför dig inte är låst. Du behöver bara se den, titta närmare.
Det här är en möjlighet för dig att sluta att plåga dig själv att du inte skulle bli accepterad eller att få vara med. De känslorna du känner inför det hör till det förflutna, det är dags att släppa taget om det och gå framåt.
De problemen som har djupare rötter kommer att klippas av när du tillåter det, då kommer det att kännas lättare.
Du kommer också få den klarhet du behöver för att öppna dörren och kliva in i det du mest längtar efter att bli.
Vissa saker i livet är nödvändigt för att du ska bli en egen individ, att skiljas från vissa människor/situationer som du har varit med om. Men du är inte avskild från universum, du har kontakt med universum genom ditt medvetande. Gå på djupet med uppmärksamhet och vakenhet, så kan du känna förbindelsen.

Vill också ge dig ett julerbjudande för idag lördag och imorgon söndag. Det går att boka nu under helgen och ta själva vägledningen vid ett annat tillfälle. Det går att köpa presentkort hos mig. Julklappstips. ❤ Djupgående vägledning 150:- Du kan nå mig på anglarfinns@outlook.com

Här kommer lite musik till dig.
Med Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke