När du möter dina rädslor så bygger du upp din inre trygghet

0

Hej fina du!
Ja så kan det vara att du bygger upp din inre trygghet som också leder till yttre trygghet, när du möter dina rädslor. Omfamna dem och tillåt dig själv att känna det du känner. Låt inte rädslorna stoppa dig, följ med i förändringarna.
Du kommer att känna hur tryggheten inom dig växer, du ser hur lugnet kommer.

Vad vill du skapa för förändringar i ditt liv? Vad håller dig tillbaka?
Är det en rädsla? Oavsett vad det är så har du kraften inom dig att förändra ditt liv.
När vi förändrar våra egna liv så förändras också det vi har runt omkring oss.

Jag själv har gjort mycket förändringar i mitt liv sedan jag började att öppna upp mig för det andliga och mediala.
En stor del av det är personlig utveckling, att jobba med sig själv och sitt inre och även det yttre. Även självförtroende och självkänsla vilket är en del jobb men det ÄR verkligen värt det.
Vi alla utvecklas hela tiden, stort som smått. Det kommer i den takten det är menat, vi går igenom olika faser.
Ha tillit fina du på din inre och yttre resa, det kommer att leda dig till fantastiska saker.
Ta det som det kommer och fundera inte på vad/hur det ska komma, det som är menat kommer.
Be änglarna att ge dig mod och styrka och var i nuet.

Nu ska vi fira min älskade mamma som fyller år! 🙂
Hon ska få en present som jag tror att hon blir väldigt glad över.

Önskar dig en magisk dag!

Med Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke