Budskap Torsdag 7/12 – Fredag 8/12

0

Hej fina läsare, här kommer budskap för torsdag – fredag. Samma kort kom igen när jag blandade, rening.
Det betyder att det finns något mer att förmedla om just det, just nu.
Får upp att det är själva resan, livets resa som det bör vara fokus på. Inte vart du är på väg, att varje steg du tar är viktig. Det är en del av resan som är menat på vägen. Det blir förändringar, kanske är det en fysisk flytt eller inre förändring. Det kan vara så att du förändras från ditt sätt att vara till ett nytt. De här förändringarna blir lätta och ger dig en känsla av äventyr och växt. Du behöver inte kämpa eller planera speciellt mycket. Det handlar också om att omfamna och acceptera det nya, även om det känns ovant för det leder dig till nya vänner och upplevelser.
Se inte livet som att du är på väg till en slutstation, dansa med på livets resa utan bekymmer om målet.
Då kommer du också att få ett flöde i ditt liv och du känner hur lätt det går.
När du bekymrar dig för målet och vägen dit så hindrar det dig från att uppleva din inre skönhet och gudomlighet.
Om någon har lärt dig hur du ska vara så handlar det om att bryta dig loss från det, då når du till din egen sanning, ditt hjärtas sanning. Då kan du börja att se livet med klar blick och känsla. Du kommer också att komma till botten av problem du känner och bli medveten. När du blir medveten så kan ingen heller peta bort det, då svarar du utifrån din medvetenhet. Då blir allt gott och det blir bra och allt du gör blir rätt och vackert.
Var vaken, uppmärksam och medveten.

Rening

Vad är det som ditt hjärta verkligen önskar? Vad upplever du saknas i ditt liv? För att hitta svaren måste du se inuti ditt hjärta. Du vet redan det här men har varit ovillig att se sanningen, eftersom en del av dig är rädd för vad ditt hjärta försöker berätta för dig. Det enda sättet framåt är att möta din rädsla. Någonting i ditt liv fungerar inte som du skulle ha velat, och det kommer inte bli bättre om du inte har modet att möta det. Blunda och slappna av. Föreställ dig en vacker flamma, värma ditt hjärta och själ. Känn hur det renar och helar, dina rädslor och tvivel brinner bort, läker din kropp och sinne, och rensar bort alla hinder som antingen är föreställda eller verkliga. Känn det innersta i ditt hjärta som ett oändligt utrymme fullt av bara kärlek och ljus. Känn harmonin. Känn dig trygg i det här eviga ljuset. Vad säger ditt hjärta nu? När det kommer en tår, vet du att det är din sanning. Din själ kommer att vägleda dig mot lycka; allt du behöver göra är att följa. Ha tillit!

Vill också dela lite musik.

Med Kärlek & Ljus
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke