Jag har rakat av mig allt hår, en stor frihetskänsla.

4

Idag så kom mina nya glasögon som jag har väntat på, är så himla nöjd, det var dags för en ny modell. 🙂
Utöver mina nya glasögon så har jag klivit ur min comfort-zone som var mitt hår, det har alltid varit så viktigt för mig som för så många andra. Jag rakade av mig allt mitt hår, kändes både pirrigt och känslosamt men samtidigt skönt. Det är att våga, att ta klivet in i något nytt oavsett om det handlar om håret eller något annat.
Att komma närmare sig själv, att släppa det som har varit en “trygghet” som egentligen inte är en trygghet. Det sitter inte i håret som min älskade man säger. 🙂

Ju mer jag tänker på det ju starkare känns det att det var rätt beslut, det finns en mening med allt.
Funderade på om jag ska ha peruk men nej det ska jag inte, jag känner att det här var det som var menat att jag ska göra. Vi ska inte tänka på mycket, bara göra det som känns rätt så blir det bra.
Det är en otrolig frihetskänsla som bara växer mer och mer inom mig.

Om funderar på att göra något nytt med dig själv, fundera inte så mycket. Bara gör det, du kommer att växa och utvecklas.

Önskar dig en fantastisk fortsättning på kvällen. <3 🙂
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Helena den

  Du är grymt snygg! Hejja dig! Kram

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina du! 🙂 <3 Kram Karolina

 2. Erika den

  Vad vacker du är <3

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina! 🙏 <3 Kram Karolina

Lämna en tanke