Budskap Måndag 4/12 – Onsdag 6/12

0

Hej!
Här kommer budskap för Måndag – Onsdag. 🙂

Rening

Vad är det som ditt hjärta verkligen önskar? Vad upplever du saknas i ditt liv? För att hitta svaren måste du se inuti ditt hjärta. Du vet redan det här men har varit ovillig att se sanningen, eftersom en del av dig är rädd för vad ditt hjärta försöker berätta för dig. Det enda sättet framåt är att möta din rädsla. Någonting i ditt liv fungerar inte som du skulle ha velat, och det kommer inte bli bättre om du inte har modet att möta det. Blunda och slappna av. Föreställ dig en vacker flamma, värma ditt hjärta och själ. Känn hur det renar och helar, dina rädslor och tvivel brinner bort, läker din kropp och sinne, och rensar bort alla hinder som antingen är föreställda eller verkliga. Känn det innersta i ditt hjärta som ett oändligt utrymme fullt av bara kärlek och ljus. Känn harmonin. Känn dig trygg i det här eviga ljuset. Vad säger ditt hjärta nu? När det kommer en tår, vet du att det är din sanning. Din själ kommer att vägleda dig mot lycka; allt du behöver göra är att följa. Ha tillit!

Nu kom ju kortet rening upp igen och det betyder att det behövs mer rening, eller att det ska nå ut till just dig.
Förutom det kortet så vill änglarna göra dig medveten, och att inte kämpa emot. Det handlar om att våga fälla ut vingarna och lämna det som inte gör dig gott bakom dig, men du kämpar emot. Du kanske har en eller flera människor runt dig som finns där som hjälper dig att komma framåt, men du har inte vågat riktigt.
Du känner dig nog manad att släppa in det nya, att bli en deltagare istället för en åskådare. Ta del av allt som du har runt dig, det som händer runt dig, var med och fäll ut dina vingar. Bli medveten om dina känslor, det är okej att vara rädd. Det är inte farligt, det går över. Låt inte rädslan ta över, rädslan går sida vid sida med äventyret. Ge det en chans, låt det bli din livsstil att delta och inte att vara en åskådare.
Om det känns som att du sitter fast, så är det inte verklighet. Det kanske känns så men det är inte så, se alla möjligheter som du har runt dig. Låt andra uppmuntra dig till att känna frihet.
Känn hur det pirrar inuti, var fri. Din inre frihet är det viktigaste, släpp taget om det som stoppar dig.
När du gör det så öppnar du nya dörrar och du har alla möjligheter framför dig.
Får en känsla av oändlighet, det blir bra.

Lycka till!
Med Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke