Tappa inte självrespekten för att göra andra nöjda

4

Hej vackra själ!

Om andra inte visar dig respekt så behöver du inte sänka dig själv och tappa självrespekten, för att göra andra nöjda. Om du sänker dig själv för att andra ska mår bra medans du själv mår dåligt, så mår du bara sämre. Vi behöver inte människor som får oss att må dåligt, då lever vi inte som de fina fria människor som vi är. Tillåt ingen att få dig att tappa självrespekten. När någon vill bestämma över dig och ditt liv, så kan det vara så att de önskar att de själva skulle vara lite mer fria i sina egna liv. Det kan också vara avundsjuka och brist på kontroll som är en jobbig bit för de som vill styra över andra. Det behöver de jobba med själva, ta tag i sina inre problem. Fortsätt med ditt och lev ditt liv på ditt sätt, låt aldrig någon trycka ner dig. Lev det liv som DU vill och inte ett liv som någon annan säger att du ska göra. Du vet din inre sanning själv. Lägg inte din värdefulla energi på vad andra tror eller tycker, det är din sanning som är det viktiga.

De människor som vill se dig växa och utvecklas är människor som inte bromsar dig, de låter dig leva så som du själv vill. De hjälper dig att läka och rensa det som du inte behöver bära med dig. Att lyfta varandra är riktigt fint tycker jag och det ska komma från hjärtat, inte bara ord för att det ska låta bra.

Nu önskar jag dig en magisk kväll ?

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Annika den

    Så bra skrivet.
    Jag har människor omkring mej som vill bestämma över mej, och visst är det så, att jag tillåter dem att göra detta, i rädsla för att säga ifrån.
    Men förlorar på kuppen min egen självkänsla.
    Har inte tänkt på det tidigare.
    Tack för ditt inlägg, det var precis vad jag behövde just nu ?

    • karolinaochanglarna den

      Tack vad fint, bra att det hjälper dig. Kärlek och styrka till dig. <3
      Meditation är väldigt bra och en bra början.
      Varsågod, jag delar gärna med mig av tips och även om mina egna erfarenheter. <3
      Kram Karolina

  2. Claes Nordenståhl den

    Avundsjuka och girighet skadar människor inifrån och ut! Kanonbra skrivet älskling ❤

    • karolinaochanglarna den

      Det har du så rätt i hjärtat, så är det!
      Tack <3

Lämna en tanke