Härliga söndag, fick frukost på sängen imorse

2

Hej på er underbara läsare! <3

Hoppas att ni har en underbar söndag och att ni har haft en fantastisk helg.
Idag fick jag frukost på sängen, för det är min födelsedag. Så tacksam och glad för all kärlek och glädje som finns runt mig på alla sätt. 🙂
Omelett med broccoli, vitlök och vitpeppar. Det var så gott. 🙂

Så fick jag så fina presenter, så tacksam. 🙂
Viking väntar på att VI ska öppna de.

Han ville såklart hjälpa till att öppna. 🙂

Han gillar att öppna paket, som ett barn på julafton. 🙂
Så underbar dag, nu ska vi göra en tårta. <3
Jag fick änglakort, rökelser och presentkort.
Nu önskar jag er en magisk fortsättning på den här dagen!
Kram till er!

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Nordenståhl den

    För att jag älskar dig ❤

    • karolinaochanglarna den

      Älskar dig med 🌸 ❤ 🙂

Lämna en tanke