Dagens budskap Söndag 11/6

0

Idag drog jag två kort till er, det kändes rätt att göra det. <3

💕 Baschakrat 💕

Detta kort pekar på att du är fokuserad på dina materiella behov såsom att önska mer pengar. Det är viktigt att du bar använder positiva ord och fraser för att beskriva din nuvarande situation. Affirmera dina önskningar som om de redan vore verkliga. Undvik oro eller någon diskussion som kastar in dig i en offerroll. Baschakrat, som även kallas rotchakrat, är beläget längst ned på din ryggrad och är det energicentrum som styr vad du känner inför dina materiella behov. Du kan öppna ditt gudomliga flöde för att manifestera. Detta gör du genom att andas in och föreställa dig hur du sänder helande ljus till ryggradens slut. Se och känn ett stort klot av rubinrött ljus som glöder inom dig där. Varje bekymmer är som en bön som drar till sig det du oroar dig för. Lägg därför märke till bekymren och ersätt dem med böner och affirmationer. Kalla på änglarna för att stärka din tro och din tillit, vilka är två magiska ingredienser i medveten manifestation.

Övning

Sätt dig på en tyst plats och låt sinne och kropp komma till ro. Andas djupt in och ut medan du föreställer dig det du önskar som om det redan vore verkligt. Föreställ dig till exempel att du är fullständigt ekonomiskt trygg. Håll kvar den bilden och låt kroppen slappna av. Framkalla en känsla av att visionen redan är verklighet. Känn tacksamhetens värme i ditt hjärta, känslan i din mage och och den avslappning i kroppen som uppkommer när du litar på att denna vision manifesterar sig just nu.

 

💕 Ängel på jorden 💕

Det här kortet kommer till dig som ett svar på din fråga om vad syftet är med ditt liv. Svaret är: Att undervisa om kärlek. Du utför denna uppgift när du är centrerad och kärleksfull, eftersom du då är en förebild för gudomlig frid. Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som helare för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kärlek på jorden. Du fick också det här kortet som hjälp för att hantera utanförskap, känslan att vara annorlunda, att inte höra till. Som enängel på jorden kan detta vara en av dina första inkarnationer som människa. Var inte orolig, för du är aldrig ensam på riktigt. Änglarna finns alltid med dig. De vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst som du är. Det finns också andra jordänglar som lever bland er, som har en bakgrund och erfarenhet som liknar din. Be dina skyddsänglar att de sammanför dig med likasinnade vänner, så gör de det.

Övning

Nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek till sig själv och sitt liv. Ta fram ett block eller öppna ett nytt orbehandlingsdokument på datorn. Skriv ned allt du kan komma på under rubriken ”Saker jag tycker om hos mig själv”

Ta med varje egenskap som du kan komma på, stor eller liten, som du upplever som positiv hos dig själv. Det är en privat lista, så erkänn drag som du kanske annars skulle vara blyg för att avslöja.
Sudda sedan ut, eller stryk över, orden tycker om i rubriken och ersätt dem med ordet älskar. Gå tillbaka till den här listan ofta, läs igenom den och lägg till skäl till att älska dig själv. Denna självaccepterande process kommer också att hjälpa dig att lära andra att älska sig själva.

Idag firar jag min födelsedag, har en helt underbar dag, sen ska vi göra tårta och äta tacos ikväll. 🙂

Ha en underbar söndag vackra själar! <3 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke