Dagens budskap Lördag 10/11

3

Fokusera på vad som är rätt för dig, det som får DIG att må bra. Fundera på vad du innerst inne vill, se det lite ur olika synvinklar. Det du känner starkast för, att du får en känsla av lättnad och magkänslan säger att det är rätt så har du svaret. Följ din inre sanning fina du.

Integritet

Det här kortet är ett svar på dina frågor eller böner om ökad glädje och självkänsla. Änglarnas svar är: Gör bara saker som du tycker är rätt. Detta baseras enbart på din egen uppfattning om hur man uppför sig och inte någon annans.
Änglarna säger att du bryter ned din självkänsla och ditt självförtroende när du gör saker som du känner skam och skuld över. Om man vänder på det så kan du känna dig stolt över dig själv när du bara gör saker som du känner är rätt. Återigen handlar det om din egen moraliska kompass, ingen annans.
Änglarna kan hjälpa dig att ändra eller läka en situation eller en relation så att du kan få alla delar av ditt liv i linje med din inre sanning.

Övning

Lägg dig ned och meditera på det sätt som normalt kallas att dagdrömma – det vill säga, låt fantasin flöda fritt. Instruera sinne, hjärta och själ att visa dig en mental film där du lever ditt liv på hälsosammaste och bästa sätt. Lägg märke till hur det känns när du ser på filmen. Säg sedan:

”Ärkeängel Mikael, jag ber dig hjälpa mig att ordna mitt liv och mina dagliga aktiviteter på ett sådant sätt att jag ägnar mig åt och går helt upp i handlingar som återspeglar mitt högre jag. Hjälp mig att släppa beteenden, vanor eller handlingar som tidigare har skapat skam och skuld, och ersätta dem med handlingar som känns bra.”

Med Kärlek
Karolina Angelwind 💕

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Claes Nordenståhl den

  Återigen tack för ett fint budskap <3

 2. Lena den

  Kunde inte fått ett bättre budskap just idag. Tack. Namaste.💖

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod, underbart att höra fina. <3 Namaste

Lämna en tanke