När vi mår bra på insidan så strålar det hela vägen ut

4

Hej underbara människa!
Nu är det helg igen, det är väl härligt? Jag hoppas att du har en underbar dag och får mycket kärlek och glädje. Här hos mig så är det grått på himlen men inombords så har jag glädje och kärlek, det kommer vi långt med.
Vill gärna dela med mig av det till dig och även berätta mer om min andliga väg och vad som kan dyka upp på vägens gång. I samband med min utveckling så fick jag gå igenom många olika faser. Har haft blockeringar och även tider då jag behövde en paus, just för att min mediala utveckling och kroppen behövde det. När det blir så så kan det vara så att det finns saker från ditt förflutna, som du behöver bearbeta för att kunna släppa det och gå vidare.
Då är det bra att ta tag i det så att du slipper gå och bära på gammalt skräp som du inte behöver. Det är nog en frihetskänsla för de flesta att slippa ha en tung känsla i kroppen och känna frihet och harmoni istället.
Att skala bort allt som inte ska finnas i kroppen och låta ditt inre blomma ut.
Tänker på min mediala väg och som jag kan känna det själv så behövdes en tid för att blomma ut, som en förberedelse för att komma till min fulla potential. Tänk dig en blomma med en knopp som kan ta lite tid att blomma ut men när den väl blommar så förstår du att väntan var värt det. Det behöver inte gå för fort, det är bättre att låta det ta den tid det tar för att det ska bli så bra som möjligt.

Hela den här mediala och andliga resan för mig är som en djupdykning i både mig själv och allt som hör till den här utvecklingen. Det är både glädje, tårar, tillit, mod och styrka plus mycket mer som vi får gå igenom och för mig har det varit värt varenda sekund som jag har lagt på det. Det har gjort mig till den jag är idag och jag är ödmjukt tacksam över att ha fått den här gåvan att kunna hjälpa andra människor och även djur. När jag kan hjälpa andra så känner jag en sån tacksamhet och glädje. <3

När vi mår bra på insidan så strålar det hela vägen ut. 🙂
Jag har fått så mycket fin feedback och många har hört av sig en tid efter och berättat att det jag sa har hänt, är tacksam. Den här vägen är den bästa vägen som jag känner själv och det känns så himla rätt.
För mig är det en passion, min livsuppgift. Det är jag helt säker på efter de åren som jag har hållit på med det här.

Nu önskar jag dig en helt underbar fortsättning på den här dagen!

Kärlek och glädje till dig 🙂
Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes Nordenståhl den

  Tack <3 Så sant så sant! Man måste våga tro på sig själv och bevisa för sig själv att man kan så mycket mer än man tror! Gäller även dig min Karolina <3 Jättebra skrivet igen.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod min älskade och tack! <3 Det har du så rätt i, så är det verkligen!

 2. Marie den

  Massor av glädje och kärlek till DIG ❤️

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina, massor av glädje och kärlek till DIG med.:) <3

Lämna en tanke