Dagens budskap till er vackra själar 9/6

2

Dagens Budskap blev ängel på jorden. Sprid kärlek och frid till din omgivning, det lyfter både dig själv och andra. När du lyfter andra så lyfter du samtidigt dig själv. Älska dig själv och ge även dig själv kärlek. Var kärleksfull och hjälp andra att öppna sina hjärtan för att ta emot kärlek. Det kan vara att du hjälper en annan människa på något sätt, du kanske hjälper en gammal dam eller en man över vägen eller som har ramlat. Eller något annat, var en medmänniska. Var en ängel på jorden.

 Ängel på jorden 

Det här kortet kommer till dig som ett svar på din fråga om vad syftet är med ditt liv. Svaret är: Att undervisa om kärlek. Du utför denna uppgift när du är centrerad och kärleksfull, eftersom du då är en förebild för gudomlig frid. Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som helare för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kärlek på jorden. Du fick också det här kortet som hjälp för att hantera utanförskap, känslan att vara annorlunda, att inte höra till. Som en ängel på jorden kan detta vara en av dina första inkarnationer som människa. Var inte orolig, för du är aldrig ensam på riktigt. Änglarna finns alltid med dig. De vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst som du är. Det finns också andra jordänglar som lever bland er, som har en bakgrund och erfarenhet som liknar din. Be dina skyddsänglar att de sammanför dig med likasinnade vänner, så gör de det.

Övning

Nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek till sig själv och sitt liv. Ta fram ett block eller öppna ett nytt orbehandlingsdokument på datorn. Skriv ned allt du kan komma på under rubriken ”Saker jag tycker om hos mig själv”

Ta med varje egenskap som du kan komma på, stor eller liten, som du upplever som positiv hos dig själv. Det är en privat lista, så erkänn drag som du kanske annars skulle vara blyg för att avslöja.
Sudda sedan ut, eller stryk över, orden tycker om i rubriken och ersätt dem med ordet älskar. Gå tillbaka till den här listan ofta, läs igenom den och lägg till skäl till att älska dig själv. Denna självaccepterande process kommer också att hjälpa dig att lära andra att älska sig själva.

Önskar er en fantastisk fredag. <3
Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Nordenståhl den

    Återigen suveränt älskling <3

    • karolinaochanglarna den

      Puss och tack älskling. <3 🙂

Lämna en tanke