Hur min mediala sida öppnades upp mer och mer

2

Hej ni vackra själar!
Hoppas att ni hade en fin fortsättning på nationaldagen igår. Jag hade det riktigt bra, en riktigt mysig dag. 🙂
Som jag skrev igår så fick jag inte veta vart min sambo (Claes) skulle ta med mig igår. Det var en fin känsla och vi hamnade iallafall på Öckerö och vidare till Knippla.
Knippla hade jag aldrig åkt till och det var riktigt mysigt. Helt underbart vackert vid havet. Där köpte vi glass och satte oss vi havet och njöt, livet är till för att njutas av. Har du varit där?
Sen innan vi skulle åka därifrån så ställde han den stora frågan “Vill du gifta dig med mig?”.
Wow, jag svarade JA! 🙂 Det var så vackert. <3
Kärleken till varandra, sig själv och livet betyder mycket. Älskar man inte sig själv så kan man inte älska någon annan fullt ut.

Nu över till min mediala sida och hur det öppnades mer och mer. Det är en spännande och utvecklande resa. Det finns så mycket att utforska och det är så oändligt stort och vi alla lär oss nya saker varje dag.
I tonåren så började jag att känna och se saker som jag då trodde bara var inbillning. Jag var inte redo, och stängde av, rädslan tog över. Några år senare så väcktes nyfikenheten upp igen och jag började att läsa mer och mer om det och började att söka mig till människor med samma intressen. Det ger mycket att dela tankar och erfarenheter med varandra. Man lär känns sig själv och växer som människa. Jag delar gärna mina tankar med dig, om du undrar över något så är det bara att du frågar.
Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå vidare på min mediala resa, vart jag skulle börja. Jag bad änglarna om hjälp att leda mig på rätt väg. Då kom jag in på en kurs i djurkommunikation, det var riktigt kul och spännande.
En kurs där man pratar med djuren telepatiskt, det var rätt väg för mig att börja på har jag förstått.
Som en sorts öppning och även en del av det som jag gör än idag, just att jag pratar med djur. <3
Både levande och avlidna.
Efter den kursen så hände något väldigt tragiskt, min dåvarande pojkvän/ex (vi hade nyligen separerat) gick hastigt och oväntat bort, det var en väldig tuff tid. Att försöka att komma framåt var inte lätt.
Jag fick kontakt med ett medium som hjälpte mig att få kontakt med honom och det hade bara gått några dagar.
Många ggr så är det för tidigt att ta kontakt så pass nära inpå men ibland så är de redo, det är så individuellt.
Vi hade bestämt tid när hon skulle hjälpa mig på distans, jag satte mig i soffan och väntade på att vi skulle börja och en liten stund före så ser jag honom. Det var då jag på riktigt förstod att jag faktiskt är väldigt mottaglig.
Jag fick hjälp av mediumet och bekräftelse på att det faktiskt var han plus mycket mer info.
Efter det så blev jag mer och mer öppen och vågade tro på det jag fick till mig.
Just den kvinnan som hjälpte mig hade även mediala kurser så jag hoppade på en kurs och tog det i min takt, den takt som jag orkade i samband med sorgen. Kan säga att det var det bästa jag kunde göra för mig själv, det hjälpte mig framåt i livet och utvecklingen är stor.
Det är verkligen en resa som är full av utveckling, växande och spänning på många plan.
Sen så tar det mycket energi men det är det värt. Du får inte glömma att vila och samla ny energi när kroppen säger ifrån.
Idag så jobbar jag heltid med det mediala och andliga och det är mitt kall i livet, det känns inte som ett jobb. Det är en passion/livsstil för mig. <3

Önskar er en underbar kväll!
Kram Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Nordenståhl den

    Jag är så stolt över dig och du är så stark som berättar och delar med dig <3

    • karolinaochanglarna den

      Tack hjärtat <3 :-*

Lämna en tanke