Dagens änglabudskap, Onsdag 7/6

2

Dagens budskap till er vackra själar.

💕 Ärkeängel Rafael 💕

Dina böner om helande (för egen eller andras del) har blivit hörda och besvarade av ärkeängel Rafael, änglarnas högste helare. Rafael (vars namn betyder “Gud helar”) ger dig idéer och vägledning om din hälsa. Se därför till att du följer dina intuitiva impulser om att motionera, äta hälsosamt, sluta dricka eller röka och så vidare. Rafael kan hjälpa dig att minska eller att bli av med ohälsosamma begär om du ber honom. Han kan också öka din motivation till att motionera. Om du känner dig kallad att hjälpa andra med deras hälsa (nära och kära, klienter och/eller djur), be Rafael att vägleda dig i dina handlingar och ord. Rafael kommer att sända Guds helande energi genom dig så att du fungerar som en kanal för gudomligt ljus och kärlek. Rafael hjälper dig också gärna att hitta utbildningar inom helande om du ber om det.

Övning
Ärkeängel Rafaels helande energi är smaragdgrön till färgen. Föreställ dig hur detta smaragdgröna ljus omger alla som behöver helande och stöd. Även om du inte kan se detta gröna ljus tydligt så kan du vara säker på att du har lyckats frammana dess helande kraft.

Ha en fin dag 🙂
Kram/Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Nordenståhl den

    Tack återigen för ett fint och tänkvärt budskap älskling <3

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod hjärtat <3

Lämna en tanke