Önskar er en jättefin nationaldag!

2

Idag skiner solen, helt underbart med värme. Hur firar ni idag? Hoppas att ni får en fin och kärleksfull dag.

Här blev det en promenad med lille Viking som är en riktigt glädjespridare. Han kan charma de flesta och har ett hjärta av guld. Djuren är verkligen fantastiska.
Vi får så mycket kärlek och glädje av våra härliga djur, eller familjemedlemmar för det är de.
Idag blir det fluga för Viking eller kanske en slips och jag ska ta och göra mig klar. Min sambo sa redan igår att vi ska iväg idag och att jag inte får veta vart. Det ska bli spännande att se vad som väntar. 🙂

Först ska ni få ett änglakort som jag drog till er. Idag blev det Vegetarian/vegan. Det är ett intressant och bra kort tycker jag. Det behöver inte innebära att du är/ska/borde vara vegetarian. Det betyder att det är bra att äta mer grönt, det är så nyttigt och det höjer även din andliga vibration. I kroppen så blir det en “lättare” känsla av mer grönt och så. Nyttigt och bra.

Vegetarian/Vegan

Det är mycket troligt att dina skyddsänglar har gett dig budskap via din intuition. De har bett dig att hedra din kropp och din andliga väg genom att bara äta sånt som har en hög vibration. Det betyder att det du äter och dricker ska vara ekologiskt odlat och fritt från tillsatser och konserveringsmedel. Attraktionslagen vägleder dig att konsumera sånt som speglar din andliga väg. Änglarna kan reglera din aptit och ditt sug så att denna dietförändring känns behaglig och naturlig (se nedan).
Om du ber änglarna om assistans så kan de också hjälpa dig att få råd med den ökade kostnad som det kan innebära att köpa ekologisk mat. När du äter mera frukt, grönsaker och nötter kommer du att uppleva en större andlig klarhet och en större känslighet för energier. Se till att du kallar på änglarna så att du får skydd om känsligheten blir för stark. Änglarna kommer att vägleda dig till mildare situationer och relationer så att du kan njuta av att vara mera öppen energimässigt.

Övning

Sitt eller ligg någonstans där du får vara ostörd och säg:

“Ärkeängel Rafael, kom till mig nu. Jag ber dig att reglera min aptit och mitt sug så att jag blir helt fokuserad på ekologisk hälsosam mat och dryck. Jag är villig att släppa taget om alla bindningar jag har till ohälsosamma substanser och jag ser fram emot att ta väl hand om min sunda kropp. Vägled mig med mina kostval så att de är rena, har en hög vibration och är fyllda med kraften från gudomlig livsenergi.” 

Med det här så önskar jag er en underbar dag vackra själar!

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kallima den

  Hej Karolina ♡
  Idag har jag ätit mycket grönsaker, mer än vanligt, jag kännde att jag behövde det, för jag åt också ungstekt falukorv med potatismos, det var riktigt gott. Jag skulle vilja äta mer vegetariskt och mer hälsosam mat…
  I dag har jag hjälpt mina föräldrar att göra ren altanmöblerna. Ska nog kolla på tv från Nationaldagsfirandet från Skansen ikväll.
  Ha en skön och underbar Nationaldag ♡

  Puss & Kram ♡ 🙂

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina! <3
   Vad underbart, så bra med grönsaker. Även gott med ugnsstekt falukorv med potatismos.
   Det går ju att variera sig lite. 🙂
   Då hade du en mysig nationaldag igår, underbart. Förena nytta med nöje. <3
   Tack detsamma. <3
   Kram på dig

Lämna en tanke