Budskap Torsdag 5/9

0

Hej alla vackra själar! ❤️
Jag ska börja med att berätta att det inte har kommit fågelbebisar än, men den första borde komma snart.
Freja & Oden har fått flytta in i sin nya bur nu, och de trivs bra och Oden glider nedför gallret till matskålarna. Haha
De är roliga och lekfulla.

I budskapet för idag så får jag upp ett starkt JA i något som du funderar på att göra i ditt liv. Antingen något för ditt eget personliga växande eller någon annan förändring som du överväger.
Svaret är alltså JA. Du har inget att vara rädd för. Ta reda på mer om det du vill göra så att allt känns bra för dig, men fundera inte för länge.
Följ din intuition, för den är starkt och den leder dig framåt.
Det ser ut som att det kommer vågor av överflöd. Flödet kommer igång, så ha tillit och fortsätt att gå framåt mot det du vill uppnå.

Så säg JA till det du inom dig vill göra, för nu kommer även nya möjligheter in. Var uppmärksam på idéer som du får, och även samtal och saker du läser. ❤️

Önskar dig en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Erbjudande
Healing 1 gång 300:- eller 2 ggr 500:- Ord. pris 600:- 
Vägledning 60 min 500:- Ord. pris 600:-
Du kan nå min för bokning här eller maila till anglarfinns@outlook.com 
I detta inlägget så kan du läsa en del av feedback som jag har fått.

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke