Bort med de som bromsar dig!

0

Hej alla fina läsare! 🙂
Nu var det en stund sedan jag bloggade, nu är det dags igen.
Jag har tagit upp det här ämnet tidigare men det tåls att ta upp igen känner jag.

Har funderingar på att vad andra tycker och tänker om oss inte spelar någon roll. Om andra inte tror på det vi gör eller den vi är har ingen betydelse.
De val jag gör i mitt liv och det yrke jag väljer gör jag för att det är min passion och att jag känner en stark koppling till det.

Så länge vi tror på oss själva och det vi gör och inte tappar tron, så kan vi komma hur långt som helst.
Tillåt aldrig någon annan få dig att tro annat än att du kan uppnå dina drömmar.

Oavsett om någon säger att de inte tror på det du gör eller att du inte skulle kunna uppnå det du vill, så släpp det.
Det är Ditt liv och Din passion, ha den inställningen att inte tillåta någon att påverka dig på ett negativt sätt.

Om vi föreställer oss att vi skulle tillåta andra få oss att tro att vi inte är värda något eller att vi inte kan uppnå något i vårt eget liv.
Hur skulle då vårt liv utvecklas?
Förmodligen inte till det vi själv önskar, då skulle vi snarare vara olyckliga och känna en saknad efter något mer.

Skulle det vara värt att leva så? Att du inte får ut det Du vill ha av Ditt liv?
Förmodligen så är svaret nej. Ett av mina tips är att börja att lägga upp en plan på hur Du vill leva och Vad du vill uppnå.
Det är absolut ditt liv och ingen annans!

Någonstans måste vi börja om vi ska komma framåt och ta det steg för steg.
Änglarna är alltid med oss, be de om hjälp.

Änglarna har hjälpt mig så mycket under både svåra och glädjande perioder under mitt liv, och det är jag enormt tacksam för.

Det kommer mer om det här ämnet som jag tycker är enormt intressant.

Lev i kärlek och glädje, tappa inte hoppet!

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke