Budskap Onsdag 17/7 – Torsdag 18/7

6

Hej vackra själar!
Nu sitter jag i mitt arbetsrum och ska göra budskap till er.
Härlig musik, har tänt en rökelse och några ljus. Har fönstret öppet och solen lyser rakt på mig, får nog lite färg på ena armen. Haha 😀
En fantastiskt härlig dag.

Nu får du budskap för idag och imorgon.
Jag får upp kreativitet, så låt den komma fram. Det spelar ingen roll på vilket sätt du uttrycker dig, om det är genom att laga mat, sjunga, måla, fixa med blommor, skriva eller vad det kan vara. Det som är viktigt är att låta det som vill uttryckas genom dig får komma ut.
Det ger både dig själv och andra glädje.

Om du har eller haft svårt att höra eller lita på din inre vägledning, så är det här ett svar på att låta din kreativitet komma fram.
Ditt inre försöker att visa dig vart du ska gå just nu, du kan lita på din inre vägledning. Om det är så att du tvekar så så kan det vara så att du inte har förstått rätt. Tecknen du får är tydliga, så följ de med mod så kommer du att känna dig mer hel. När du bara följer med i det som kommer till dig så kommer du precis dit du ska.

Så det är dags att väcka din inre buddha! Tillåt dig själv att ta ta emot välsignelser så kommer ditt liv stråla av det fina och goda mer än du kan föreställa dig.
Om det känns mörkt så tänd ett ljus, ens ett litet ljus så försvinner mörkret.
På samma sätt kan du lyfta ljuset i ditt inre, för det finns alltid där oavsett om du ser det eller inte.
När du tänder ljuset så ser du den tillgängliga dörren tydligt som du inte ser om du vandrar i mörkret.
Lyft fram ljuset fina du! <3

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Thayna Silva den

    Jag tränar på att lyssna till mitt inre och försöker förstå vart jag ska gå eller vilket är nästa steg jag bör ta men det är så svårt att uppfatta… känner mig förvirrad eller så är det inte dags än att ta nästa steg.

    • karolinaochanglarna den

      Det kan ju vara så att du behöver komma mer i stillhet och släppa tankar på hur, vad och vart. Stanna och lyssna inåt utan några tanka på när nästa steg ska komma. När du lyssnar så kommer du att veta när det är dags för nästa steg. <3
      Kram Karolina

      • Thayna Silva den

        Ja du har helt rätt!!!
        Jag har själv börjat att komma till denna insikten och jag är ganska hård mot mig själv och på något viss tvingar fram ett svar… ska göra det försöka att komma till ro och vara stilla och bara vara utan att tvinga fram något eller göra det som ett krav. Jag tror att jag gör det för att jag är rädd att missa något.
        Tack ❤❤?

        • karolinaochanglarna den

          Det låter jättebra att öva på att vara i stillhet och inte tvinga fram något.
          Just i den stillheten så hör och ser du allt så klart att du inte kan missa det som ska komma till dig.
          Var inte så hård mot dig själv. <3 <3
          Kram

  2. Lisbeth Minni Pettersson den

    Ett stort tack för budskapen och Wow…… vilken vacker musik så rogivande. Tusen tack.

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod fina du <3 Ja visst är det underbar musik. <3 🙂
      Kram Karolina

Lämna en tanke