Naturens viskningar

0

Igår var vi på en härlig utflykt, och jag tog med mig trumman!
Naturen ger mig verkligen näring och det är ett måste för mig att komma ut i naturen regelbundet.
Lyssna, släppa tankar och att bara vara.

Vi åkte till en magisk plats där vi såg vackra hästar på håll vid vattnet.
Kände innan jag tog fram trumman att de nog skulle uppskatta min trumning.
Det var starkt och vackert att trumma i naturen och få titta och känna in naturens energier under tiden och se att hästarna tyckte om det.

Naturen är magisk och jag vill dela med mig av min trumning här också, om du inte redan har hört den. <3
Lägger in klippet längst ned. Nu får bilderna och trumningen tala utan ord..

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke