Budskap Söndag 14/7

0

Hej goa läsare!
Jag kunde inte göra budskap igår på vår lilla utflykt för internet fungerade inte. Så det kommer nu istället. 🙂
Vi hade en mysig utflykt, berättar mer i ett nytt inlägg.
Längst ned i det här inlägget hittar du min trumning som vi spelade in igår.

Det första som kommer upp i budskapet är att vända dig inåt och att inte låta yttre omständigheter påverka dig. Om det finns något som är tungt i ditt liv just nu, så kan du betrakta det medvetet utifrån utan att dras in i det.
Det gäller att ha distans till ditt sinne, och i det så kan du ta hjälp av meditation. I det så kommer din förmåga att meditera fördjupas och styrkan i att inte tillåta någon att dra in dig i något drama kommer att växa.

Föreställ dig att du sitter ned i meditation och blundar. Oavsett hur det ser ut runt dig, så gå inåt för att hitta din harmoni.
Vad är det du innerst inne vill uppnå/göra med ditt liv?
Vad är din högsta önskan just nu?

Vill du lägga mer tid på dig själv/dina drömmar?
Det är dags att uppfylla dina drömmar och lämna det gamla bakom dig.
Genom din kreativitet så får du utlopp för det känslomässiga som vill komma ut. Tillåt det att komma ut även om det skulle vara en liten bit i taget så undviker du ett vulkanutbrott.

Som ni kan läsa så handlar det mycket om känslor som kanske ligger undangömda som vill komma ut, så att du kan läkas fullt ut.

Ha en fortsatt mysig dag! <3
Namaste Karolina & Änglarna

Enjoy!
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke