Sköna sommarvindar

0

Hej alla goa läsare! 🙂

Hoppas att du har en riktigt härlig Lördag i solen.
Jag vaknade av fågelkvitter, och det värmer i själen att ha glada och välmående djur.
Är så glad att jag hittade dessa fåglar, är en stolt fågelmamma och även hundmamma såklart. 😉

Idag ska jag och min man åka iväg på en liten utflykt, och tillbringa tid med varandra. Får se vart det bär av, det finns så många vackra platser.
Min magiska trumma får följa med idag så kanske du får höra min trumning om du önskar det. 🙂

Önskar dig en underbar dag i solen!
Det kommer budskap i ett nytt inlägg under dagen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke